Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VELIKOJ GORICI

FOTO Dalić na tribinama navijao za 'mlade vatrene': Došao u potrazi za najavljenim pojačanjima?

Velika Gorica: Poznati na utakmici Hrvatska -  Bjelorusija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.10.2023.
u 21:12

Među igračima mlade momčadi osobito se ističu Luka Sučić koji je već upisao jedan nastup za A vrstu, mladi napadač Salzburga Roko Šimić koji igra za Salzburg i Dinamov veznjak Martin Baturina

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija poražena u dvije uzastopne utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine, izbornik Zlatko Dalić preuzeo je odgovornost za ovakav rezultat i najavio da će uvesti neke nove igrače. Nije poznato tko bi to mogao biti, no danas je Dalić bio na tribinama u Velikoj Gorici tijekom susreta U-21 reprezentacije i Bjelorusije.

"Mladi vatreni" su današnje protivnike svladali rezultatom 2:0. Strijelci su bili Luka Sučić (iz penala u 46. minuti) i Martin Baturina (u 55. minuti). Obzirom da je idući kvalifikacijski ciklus na rasporedu već za mjesec dana, mlada bi reprezentacija mogla predstavljati izvrstan izvor prinova u A vrstu.

VEZANI ČLANCI:

Među igračima mlade momčadi osobito se ističu Luka Sučić koji je već upisao jedan nastup za A vrstu. Daliću su vjerojatno najviše zanimljivi igrači koji sudjeluju u napadu pa bi s tako u obzir mogao doći i Roko Šimić koji igra za Salzburg. Također, istaknut je i Dinamov veznjak Martin Baturina kojem i samom ne bi škodila ovakva prilika.

VIDEO Dalić: Nikad nismo bili ovako loši. Livaja mi nije odgovorio na poruku

Komentara 8

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
21:59 17.10.2023.

Nije za vjerovat! Dalić je navijao za "mlade vatrene"! Tko bi to rekao.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
07:45 18.10.2023.

Baturina,Sučić,Šimić i Vidović trebaju dobit poziv!

BU
Bubalamala
22:24 17.10.2023.

Ne možeš u ovoj situaciji računati na te mladiće ali si mogao njih barem dvojicu povesti u Katar umjesto onih stalnih na klupi. Sad se moramo osloniiti na iskusne pa ako ih prave još dobro postaviš uspjeh nebi smio izostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije