Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Evo kamo je Luka Modrić otputovao, odmara se za nastavak sezone

KATAR 2022 - Zlatko Dalić i Luka Modrić održali konferenciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
21.12.2022.
u 11:29

Uz ugodnu klimu će se pripremiti za nastavak i sve ono što ga čeka s Real Madridom i Hrvatskom.

Izbornik Zlatko Dalić na dočeku vatrenih potvrdio je ono što smo i očekivali: "Luka Modrić nastavlja igrati za reprezentaciju". No nije jasno precizirao do kada. Sigurno je da će u lipnju igrati završnicu Lige nacija, no to znači i da će započeti kvalifikacijski ciklus za Euro, gdje nas u ožujku očekuju utakmice na Poljudu protiv Walesa (25. 3.) te u gostima protiv Turske (28. 3.). 

Znajući našeg kapetana, kad krene u kvalifikacijski ciklus, sigurno će ga i završiti. Uostalom, Euro 2024. igra se u Njemačkoj, naši će tamo imati toliko veliku podršku da će se osjećati kao kod kuće. I sigurno je to idealan motiv Luki Modriću.

Iza Modrića je tako naporna polusezona u kojoj je s Hrvatskom osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu, a čeka ga i težak drugi dio. Stoga je naš kapetan uzeo malo predaha i nakon što se vratio iz Katara otputovao s obitelji na odmor.

24sata navode da je Modrić otišao na Maldive gdje će napuniti baterije za sve što ga čeka. Uz ugodnu klimu će se pripremiti za nastavak i sve ono što ga čeka s Real Madridom i Hrvatskom.


 

Komentara 13

HR
HrvatPlus1
12:56 21.12.2022.

A koga ovo mora zanimati?!? Ima li Modrić i njegova obitelj pravo na intimnu sferu? Kada će slijediti opet članak kakav sat Modrić na ruci ima??? Pišite nešto pametno ako ide!!

VO
volimnju
19:16 21.12.2022.

odmori se, stvarno si zaslužio

BE
Berri
21:36 21.12.2022.

Luka je zaslužio biti sa svojom obitelji na Maldivima. Djeci će to biti užitak, a Božić je prigoda da obitelj bude na okupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije