Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA POSLJEDICA

Eriksen će imati defibrilator, a liječnik otkrio njegove prve riječi nakon oživljavanja

Danish footballer Eriksen gives a thumbs-up at Rigshospitalet in Copenhagen
Foto: DANISH FOOTBALL ASSOCIATION/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
17.06.2021.
u 11:49

Christian Eriksen prevezen je u bolnicu, utakmica se nastavila istoga dana, a ubrzo se i sam nogometaš javio. Ipak, još uvijek se nalazi u bolnici u Kopenhagenu

Je*o te, tek mi je 29, rekao je još šokirani danski nogometaš Eriksen nakon što ga je liječnik oživio na terenu.

– Otprilike 30 sekundi kasnije otvorio je oči i mogao sam razgovarati s njim. Bio je to dirljiv trenutak. U takvim hitnim medicinskim intervencijama u svakodnevnom životu šansa za uspjeh je daleko manja – rekao je njemački liječnik i potvrdio da je to bila prva rečenica koju je rekao.

Christian Eriksen prevezen je u bolnicu, utakmica se nastavila istoga dana, a ubrzo se i sam nogometaš javio. Ipak, još uvijek se nalazi u bolnici u Kopenhagenu. 

– Nakon različitih pretraga srca kojima je bio podvrgnut odlučeno je da bi Christian trebao nositi ugradbeni defibrilator. Taj uređaj je potreban nakon srčanog udara prouzročenog perturbacijama srčanog ritma – rekao je liječnik danske reprezentacije Morten Boesen.

POGLEDAJTE VIDEO: Bruno Petković

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
13:25 17.06.2021.

Dobro je da je živ, samo karijera nogometna je gotova to sigurno. Sretne okolnosti.

ZP
zpadjen
22:39 17.06.2021.

Slušao sam predavanje našeg doktora Dragana Primorca, pred 45 dana ispred hotela AS, upravo na ovu temu i Davor Šuker je sjedio u prvom redu. Tada sam uvaženog doktora Primorca Zašto se srčani udar i toliko često dešavaju u nogometuetu a ne recimo u biciklizmu gdje na Tour de France je svaki drugi Dopingiran i nadnaravneo napore imaju

DM
drazen.muhvic
13:02 17.06.2021.

Njegove prve riječi nakon oživljavanja: "I see dead people!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije