Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO ČERVAR

'Duvnjak i Čupić nisu zadovoljili, Kopljar potrošio sve kredite'

Hrvatska Norveška
Igor Kralj/Pixsell
22.01.2010.
u 13:14

Nakon dvije pobjede u skupini i plasmana u drugi krug, Lino Červar, izbornik rukometaša, bez dlake na jeziku progovorio je o nekim svojim igračima

– Ima onih koji kontinuirano dobro igraju, poput Balića i Alilovića, ima nekih koji se još traže, ali ima i onih koji moraju igrati bolje. Ivan Čupić bio je hit Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj, a ovdje je neprepoznatljiv. Mora se malo osloboditi. Duvnjak ne igra onako kako bih želio. U Hamburgu je pričuva i ondje igra po deset minuta. I zato bi na Europskom prvenstvu morao igrati kako bi pokazao svom klupskom treneru da ga mora češće uvrštavati u momčad. Njih dvojicu čekam da se što prije "probude" – rekao je Červar.

Uskoro prilika Bičaniću

Jedan ga je igrač posebno razočarao.

– Da sam malo viši, nalupao bi Kopljara po guzici. Nažalost, ispucao je sve moje kredite. Toliko je neodlučan da se to više nije moglo gledati. Umjesto da ide na šut, on ide što dalje od obrambene zone samo da ne pogriješi. Da sam u njegovim godinama i da imam takvu priliku, ako ništa drugo bio bih poduzetniji i borbeniji – istaknuo je Červar.

Razmišlja li o Metličiću?

– Nije to potrebno dok imamo raspoloženog Buntića. Da sad pozovem Metličića, to bi značilo da Buntić ponovo ide u drugi plan. A dečko je napredovao. I to jako i ne samo u napadu – napominje Červar.

Zašto ne koristi Bičanića?

– Rekao sam mu da bude strpljiv i da će već dobiti priliku. Time sam sve rekao – naglasio je izbornik.

Lino: Baliću navući oklop

Dotaknuo se i suđenja.

– Žao mi je što moje izjave nisu uvrštene u službeni bilten prvenstva. Gledao sam još jednom snimke utakmica protiv Ukrajine i Norveške i zaista nisam vidio zašto Voriju stalno sude prekršaje u napadu. Na ovom prvenstvu samo njemu tako sude. Kad već nemamo dva glavna pucača i još ako nam onemoguće igru na crtu, preostaje nam samo da Balić navuče oklop i krene kroza zid po pogotke – zaključio je Červar.

Komentara 3

TC
tomo crni
14:58 22.01.2010.

nema za duvnjaka ovdje love pa zato ne igra, da ga platis odmah bi proigrao!

DE
derin
16:19 22.01.2010.

Ne zvati metličića je isto kao da trener brazila umjesto kake zove sammira.

UR
uravnotezenost
16:22 22.01.2010.

a patriotizam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije