Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica Roland Garrosa

Đoković se nakon meča posebno obratio Ibrahimoviću: Zlatanova reakcija postala viralni hit

Ibra Roland Garros
Foto: Screenshot
1/3
12.06.2023.
u 08:21

Nakon povijesnog meča Novak Đoković zahvalio je organizatorima, obitelji i svome timu, a na kraju je spomenuo i Zlatana Ibrahimovića, Oliviera Girouda, Kyliana Mbappéa te Toma Bradyja, koji su bili u gledalištu.

Novak Đoković u jučerašnjem finalu Roland Garrosa ispisao je tenisku povijest. S 3:0 u setovima pobijedio je Norvežanina Caspera Ruuda i osvojio treći francuski, odnosno 23. sveukupni Grand Slam naslov u svojoj karijeri. Time je postao tenisač s najviše osvojenih Grand Slamova u povijesti. Prate ga Rafael Nadal, s kojim je do jučer dijelio prvo mjesto s brojkom od 22 naslova te Roger Federer s 20 naslova.

Nakon meča održao je govor u kojem je pričao o iskustvu ovogodišnjeg Roland Garrosa, o treninzima i izazovima. Zahvalio je organizatorima, obitelji i svome timu, a na kraju je spomenuo i Zlatana Ibrahimovića, Oliviera Girouda, Kyliana Mbappéa te Toma Bradyja koji su bili u gledalištu.

VEZANI ČLANCI:

Posebno se obratio Zlatanu Ibrahimoviću. "Hvala nogometnim zvijezdama što su ovdje", rekao je pa dodao na srpskom: "Ibro, ti razumiješ, ti si mi prijatelj." Ibrahimović je spojio prste u znak srca, a reakcija je postala viralna na društvenim mrežama.

VIDEO Šutalo o Gvardiolu: 'Gvardiol ima sjajnu kvalitetu, ali koga nema, bez njega se može!'

Komentara 6

Avatar markoii123
markoii123
11:52 12.06.2023.

Đoković,Ibrahimović,Ivanišević naše gore listovi,malo naroda na svijetu ima tako otvorenu dušu kao mi Balkanci. Bravo za dečke,neka cijeli svijet gleda naše veselje i zajedništvo.

ST
stomiovotreba
09:21 12.06.2023.

Iskrene cestitke!

PR
Predaror
09:17 12.06.2023.

Veliki tenisač , Novak Đoković. Najveći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije