Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Grand Slam

Đoković ponovo jede londonsku travu: 'Pitaju kakvog je ukusa...To je najbolja trava na svijetu'

Wimbledon
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/4
25.06.2023.
u 08:51

Tradicija je to koju već dugo njeguje, a posljednji je put travu jeo prošle godine. "Kao dječak sanjao sam da osvajam Wimbledon. Htio sam napraviti nešto drugačije, a nisam se sjetio originalnije ideje", objasnio je tada Novak Đoković.

Novak Đoković stigao je u London gdje od 3. srpnja nastupa na Wimbledonu. Treći je to Grand Slam sezone, a nakon osvajanja Roland Garrosa za rekordni 23. Grand Slam naslov (nadmašio Rafaela Nadala koji je prikupio 22 naslova), imat će priliku još povećati taj povijesni rekord.

Po svome dolasku odradio je prvi trening na travi u All England Clubu gdje se natjecanje održava i objavio putem Instagrama. Obratio se izravno svojim navijačima. Naime, ponovio je svoje tradicionalno jedenje trave s terena u Wimbledonu i poručio: "Sjećam se okusa, još uvijek sam gladan."

GALERIJA Đoković dominantnom igrom došao do rekordnog 23. Grand Slam naslova

Wimbledon
1/49

Tradicija je to koju već dugo ponavlja. Kada osvoji prestižni trofej, a to je do sada napravio sedam puta, jede travu na londonskom terenu. Kada su ga jednom prilikom pitali zašto to radi, našalio se se da je vegetarijanac, no svakako ima specifičan način proslave koji je malo kome mogao promaknuti.

VEZANI ČLANCI:

"Kao dječak sanjao sam da osvajam Wimbledon i to mi je još tada bila jedna od želja kad pobijedim u finalu. Htio sam napraviti nešto drugačije, a nisam se sjetio originalnije ideje pa sam odlučio pojesti malo trave. Mnogi me pitaju kakvog je ukusa... To je najbolja trava na svijetu", rekao je Đoković nakon osvajanja posljednjeg Wimbledona.

VIDEO Koliko će Goran trpjeti ovakve ispade? Đoković opet urlao na Ivaniševića

Komentara 4

DU
Deleted user
12:44 25.06.2023.

Po tom se gsetu zna da je pravi nas zemljak Hrvat.

Avatar southman
southman
11:51 25.06.2023.

Droga.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:09 25.06.2023.

Jede travu. Poznato mi kod njih to još od prije 30 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije