Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za povijest

VIDEO Đoković ispisao povijest pa dobio nevjerojatan poklon, bio je šokiran

Đoković u 3. kolu Rima
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
1/4
22.06.2023.
u 11:30

Novak Đoković nedavno je osvojio rekordni 23. Grand Slam naslov

Srpski tenisač Novak Đoković (36) nedavno je potvrdio da je i službeno najbolji na svijetu, najbolji u povijesti. Naime, prije deset dana pobijedio je u finalu Roland Garrosa i tako osvojio ukupno 23. Grand Slam u karijeri. 

Prije njega, rekord po osvojenim GS-ovima držao je Rafael Nadal (22 naslova), no Novak ga je prestigao i s 36 godina dokazao da igra bolje od nekih puno mlađih kolega.

Za taj pothvat dobio je i unikatan poklon. Naime, austrijski proizvođač sportske opreme Head od 2008. godine oprema Đokovića reketima, a sada su ga iznenadili zlatnim reketom koji je težak čak osam kilograma. 

- Vauuu. Pa ovo je zaista nevjerojatno, nešto posebno - govorio je prvi tenisač svijeta kada je ispipavao svoj poklon. 

 

 

- Nevjerojatno. Još uvijek vrtimo u glavi što je Novak učinio. Kako bismo na najbolji mogući način proslavili ovaj uspjeh i poseban trenutak, angažirali smo umjetnika koji je napravio zlatnu repliku Novakovog reketa. Ovaj trofej je napravljen specijalno zbog Novakovog rekorda od 23 Grand Slam titule - poručili su iz Heada.

>> Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Komentara 6

Avatar zong
zong
14:49 22.06.2023.

Ma to su mu napravili reket od 8 kg samo da i drugi tenisači dobiju šansu možda da jednom pobjede.

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
13:44 23.06.2023.

Poklon je vrlo kreativan, nema šta....

DU
Deleted user
03:43 23.06.2023.

Taj Đoković svako malo ruši nekakve rekorde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije