Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE ALILOVIĆ!

Crne slutnje su se potvrdile: Šunjić je zaražen, ali Horvat vraća legendu na vrata Hrvatske

Zagreb: Hrvatska izgubila od Francuske i ostala bez polufinala Europskog prvenstva
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
18.01.2022.
u 21:17

Izbornik Hrvoje Horvat je odlučio pozvati još jednog igrača pa će se tako reprezentaciji večeras priključiti naš proslavljeni vratar Mirko Alilović.

PCR test je potvrdio - Mate Šunjić pozitivan je na koronavirus, a zamijenit će ga legendarni Mirko Alilović!

HRS javalja:

"Kao što je bilo predviđeno, hrvatska muška seniorska reprezentacija je danas po dolasku u Budimpeštu napravila prvo brzi antigen test, a nakon toga i PCR testiranje. Na brzom antigen testiranju pozitivan je bio vratar Mate Šunjić. Dugo iščekivanje službene potvrde, odnosno rezultata PCR-a, potvrdilo je prvotni rezultat, ali nažalost ne samo jedan, jer pozitivan je i Nikola Grahovac. Tako se još dvojica hrvatskih reprezentativaca pridružuju dugoj listi Covid - 19 pozitivnih igrača. Nažalost, do ovog trenutka nisu stigli rezultati PCR testiranja za sve igrače i članove stručnog stožera te postoji opravdana sumnja da bi broj pozitivnih rezultata mogao biti i veći, iako se nadamo da to neće biti tako.

Stoga, izbornik Hrvoje Horvat je odlučio pozvati još jednog igrača pa će se tako reprezentaciji večeras priključiti naš proslavljeni vratar Mirko Alilović."

Prije Alilovića izbornik je zvao Šegu, ali je Šego na antibioticima.

 

Ključne riječi

Komentara 5

VE
večernjamaglica
23:19 18.01.2022.

E volio bih da osvojimo medalju,pa kad se naših 95 momaka postroji....ima da dijele jedan dan samo medalje našima.Apsurd od prvenstva.

RA
radolizem
21:23 18.01.2022.

Nebitno! Da nam brane Buffon i Calsilas u najboljim danima, ne možemo pobijediti Dance! Bit ćemo treći, iza Danske i Francuske.

GR
Grana9
21:25 18.01.2022.

Proslavljeni?Ne sjecam se da je spojio tri obrane u dresu reprezentacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije