Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Campbell treći put na meti Arsenala, Talijani žele Clea

\'Juventus\' Adrian Mutu celebrates after scoring against Rapid Vienna during a Champions League group A soccer match at the Delle Alpi stadium in Turin September 27, 2005.     REUTERS/Max Rossi\'
Reuters
10.01.2011.
u 18:42

Sol Campbell, stoper Newcastlea, mogao bi se treći put vratiti u Arsenal, s obzirom na to da Arsene Wenger ima problema u zadnjoj liniji svoje momčadi.

Trener Lazija Edoardo Reja kazao je kako bi u ovom prijelaznom roku htio angažirati napadača Genoe Giuseppea Scullija.

Juventusovi čelnici potvrdili su da bi htjeli angažirati problematičnoga rumunjskog napadača iz Fiorentine Adriana Mutua (na fotografiji).

Partizanov napadač Cleo mogao bi biti zamjena za Lucu Tonija potvrdili su u Genoi. Talijanski mediji prenose da je za usluge tog Brazilca zainteresiran i Napoli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije