Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutio Meksikance

Boksač prijeti Messiju: Čistiš pod zastavom Meksika, moli Boga da te ne pronađem!

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Argentina v Mexico
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
28.11.2022.
u 09:52

Lionel Messi bio je strijelac i asistent u pobjedi Argentine 2:0 nad Meksikom, a u videima iz svlačionice vidi se kako gazi dres Meksika.

Argentina je prije Svjetskog prvenstva u Kataru bila četvrti favorit za osvajanje naslova prvaka prema kladionicama, onda ih je u prvom kolu šokirala Saudijska Arabija i pobijedila 2:1, no vratili su se Gauči na pobjedničke staze u srazu protiv Meksika (2:0). 

Spasio ih je tada Lionel Messi koji je bio strijelac i asistent, ali se nakon utakmice jako zamjerio Meksikancima. 

Naime, kako su Argentinci slavili pobjedu u svlačionici, objavljeno je nekoliko videa, a na jednom se vidi kako Messi gazi dres Meksika. 

Na taj je dio odmah reagirao boksač Canelo Alvarez koji je četverostruki prvak supersrednje kategorije. Ima 58 pobjeda, dva poraza i dvije neodlučene borbe.

- Vidio sam da je Messi čistio pod s našim dresom i zastavom. Treba moliti boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštovati Meksiko. Ne govorim općenito o svim Argentincima, već samo o ovom sranju koje je Messi napravio u svlačionici i što smo svi vidjeli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije