Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TEHNOLOGIJA

Uefa uvodi VAR od četvrtfinala Lige prvaka?

VAR
Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
22.08.2018.
u 14:57

Uefa radi na planu uvođenja ovog sustava, ali tek od četvrtfinala Lige prvaka.  Odluka bi trebala biti donesena na sastanku u Monacu, 30. kolovoza, kada je na rasporedu i ždrijeb skupina Lige prvaka

Nakon što ih je VAR tehnologija oduševila tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, Uefa planira uvesti ovu tehnološku pomoć i u najcjenjenije nogometno natjecanje u Europi, prenosi britanski The Times.

Naime, Uefa radi na planu uvođenja ovog sustava, ali tek od četvrtfinala Lige prvaka.  Odluka bi trebala biti donesena na sastanku u Monacu, 30. kolovoza, kada je na rasporedu i ždrijeb skupina Lige prvaka. VAR se već koristi, ili će se koristiti od ove sezone, u svim Ligama petice, osim u Premiershipu.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
simunicevdom
15:54 22.08.2018.

kao sto je bila u finalu bravo

KO
kordunmoj75
17:27 22.08.2018.

Od nekdasnjeg nogometa ni je N osatlo,sve se svodi na biznis i unistenje te nekad divne sportske igre,zasto se cuvaju tekovine nogometa,zasto tekmu ne sude tri sudije,i jedan Uefin,koji sjedi na klupi,zasto se uvode te gluposti u nogomet,to onda vise ni je igra,nego neki vanzemljski sud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije