Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TALENT

Bivši igrač Zagreba preko noći izgubio 30 posto mišića: 'Šokiran sam i nervozan, karijera je upitna'

Zagreb: 3. kolo Paket24 Premijer lige, RK PPD Zagreb - RK Poreč
Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2024.
u 14:05

Prošlog vikenda u pobjedi Vojvodine nad Partizanom završio je na tribinama zbog nepoznatih zdravstvenih problema, no njegov trener otkrio je da se radi o nečem ozbiljnom.

Srpski rukometaš Stefan Dodić jedan je od najtalentiranijih mladih rukometaša svijeta. U kolovozu 2022. godine stigao je u Zagreb na jednogodišnju posudbu iz poljskog Lomza Vive Kielce, ali u našem prvoligaši nije se dugo zadržao.

GALERIJA Legendarni rukometaš prošetao centrom Zagreba 

Zagreb: 3. kolo Paket24 Premijer lige, RK PPD Zagreb - RK Poreč
1/8

Nakon te posudbe otišao je u Vojvodinu, a u karijeri je još igrao za makedonski Metalurg, Ohrid i Vardar. Prošlog vikenda u pobjedi Vojvodine nad Partizanom završio je na tribinama zbog nepoznatih zdravstvenih problema, no njegov trener otkrio je da se radi o nečem ozbiljnom. 

- Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom. Ustao je jutros i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam i cijeli dan nervozan i jako tužan. Mislim da je to dijete trebalo biti netko tko će nositi reprezentaciju i Vojvodinu u sljedećim sezonama - rekao je Boris Rojević. 

VEZANI ČLANCI:

- Bio sam šokiran kada me nazvao kondicijski trener i rekao mi to. Znam da ćemo u klubu svi napraviti sve i obići sve doktore, cijelu Europu, i vidjeti što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije imao pravu dijagnozu dosad.

Inače, Dodić je postao najmlađim strijelcem u povijesti Lige prvaka, dok je u dresu Srbije osvojio europsku broncu 2022. godine. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:27 13.02.2024.

Kad je taj igrao za Zagreb?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije