Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh hrvatskog trenera

Bilićev Watford deklasirao Luton u Championshipu s čak 4-0

Stoke City v Watford - Sky Bet Championship - The Bet365 Stadium
Darren Staples
23.10.2022.
u 16:00

Watford je ovom pobjedom napredovao za pet pozicija i sada je deseti sa 23 boda, a Luton je stepenicu više s bodom više.

U susretu 17. kola engleskog Championshipa momčad Watforda, koju vodi hrvatski trener i bivši izbornik 'vatrenih' Slaven Bilić, pobijedila je Luton Town sa 4-0.

Watford je ovim rezultatom nastavio s "toplo-hladnim" predstavama otkako je Bilić za kormilo. Bila je to njegova šesta utakmica na klupi Watforda pri čemu treća pobjeda uz tri poraza.

Bilić je debitirao gostujućom pobjedom kod Stoke Cityja (4-0), potom je spojio dva poraza od Swansea Cityja (2-1) i Blackpoola (3-1), dobio Norwich City (2-1), uvjerljivo izgubio od Millwalla (3-0), te sada porazio Luton Town.

Domaćin je poveo u 3. minuti golom Keinana Davisa, na 2-0 je povisio William Troost-Ekong u 45. minuti, a u nastavku susreta među strijelce su se upisali i Joao Pedro (57) i Ismaila Sarr (79). Gosti su od 83. minute igrali bez isključenog Gabriela Osha.

Watford je ovom pobjedom napredovao za pet pozicija i sada je deseti sa 23 boda, a Luton je stepenicu više s bodom više.

Na vrhu ljestvice su QPR i Blackburn sa po 30 bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

Sve će biti dobro
09:38 24.10.2022.

Bravo za Slavena i klub,od iduće sezone gledat ćemo ih u premier leauge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije