Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave igrača

Ademi: Žao mi je zbog navijača, Hajduk nije stvorio šansu

Dinamo Hajduk HNL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/15
18.02.2018.
u 18:27

- Moramo zaboraviti ovu utakmicu iako će to biti teško. Na Rujevici moramo pokazati pravo lice, kao što je bilo u Osijeku.

Dinamo je danas u najvećem hrvatskom derbiju na Maksimiru izgubio od Hajduka (1:0) i 14 kola prije kraja ima devet bodva prednosti.

- Trebamo nastaviti igrati, ne smije nas jedan poraz poremetiti koliko god bio težak. Teško mi je zbog navijača koji su došli u velikom broju, nismo im poklonili pobjedu - rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi i dodao:

- U prvom poluvremenu nismo bili dobri, bili su jači u sredini. U nastavku smo bili bolji, imali dosta šansi, a oni ni jednu osim kontre koju su iskoristili i zabili. 

 

Slijedi gostovanje na Rujevici.

- Moramo zaboraviti ovu utakmicu iako će to biti teško. Na Rujevici moramo pokazati pravo lice, kao što je bilo u Osijeku.

Suđenje?

Dinamo Hajduk HNL
1/15

- Ne bih o tome. Čestitam Hajduku na pobjedi i to je to - zaključio je Ademi.

Amir Rrahmani je dodao:

- Imali smo šanse, bili smo bolji, a Hajduk nije imao ni jednu šansu. Moraš uvijek očekivati da ćeš negdje pogriješiti, ali treba biti jak. Slijedi nam Rijeka, znamo da smo bolji od svih momčadi u ligi i to smo pokazali - rekao je Rrahmani.

Utakmicu je prokomentirao i trener Dinama Mario Cvitanović.

- Na semaforu piše da je 1:0 za Hajduk i to moramo poštivati. U drugom poluvremenu smo bili bolji, imali tri-četiri dobre situacije, a primili gol iz naše pogreške. Bio je to praktički jedini njihov udara po golu. Bili smo dominantniji i bolji, ali je Hajduk slavio. Igramo sada protiv Rijeke i idemo se boriti za naslov. 

Pobjedom Rijeke situacija u ligi bi se zakomplicirala.

- To je domena "što bi bilo kad bi bilo". Idemo utakmicu po utakmicu - završio je trener Dinama.

Komentara 13

AS
atilla sb 1986
18:38 18.02.2018.

Kapetane, igrali ste ko ičke! I nije vam prvi put!!!

CH
CharlesBukowski
07:16 20.02.2018.

hahaha

MA
mause
19:29 18.02.2018.

ademi po.....i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije