Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GISELE BUNDCHEN I TOM BRADY

Zvjezdani američki par zaljubljen je kao i prvog dana

Gisele Bundchen i Tom Brady
Foto: REUTERS
1/3
19.07.2018.
u 13:43

U braku su od 2009. a da se vole kao i prvog dana uvjerili su se mediji koji su prenijeli njihove fotografije s odmora u Kostariki.

Manekenka Gisele Bundchen (38) i legendarni igrač američkog nogometa Tom Brady (40) jedan su od najpoznatijih, ali i najskladnijih parova u svijetu slavnih. U braku su od 2009. a da se vole kao i prvog dana uvjerili su se mediji koji su prenijeli njihove fotografije s odmora u Kostariki.

Gisele je karijeru počela još 1997. godine, a punih 15 godina bila je najplaćeniji model na svijetu. No, i dalje izgleda fenomenalno.

 

@gisele and @tombrady in Costa Rica ❤️

A post shared by Gisele Bündchen Videos & More (@giselebundchenvideos) on

Par je na plaži uživao u društvu djece- osmogodišnjeg Benjamina i petogodišnje Vivien – i njegovog sina iz prijašnje veze, desetogodišnjeg Johna Edwarda Thomasa kojeg je Brady dobio s glumicom Bridget Moynahan. Gisele je pet godina bila u vezi s oskarovcem Leonardom DiCapriom.

 

Gisele Bundchen i Tom Brady
1/12
Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
17:24 19.07.2018.

maloumna vijest o zivotnoj sreci nebitnog para u svijetu, za zanimaciju plitkim ljudima da spomenu dok se šišaju ili ispijaju kavu sa najboljom frendicom u Avenue Mallu. ali i takvi ljudi postoje, stoga moramo imati zanimaciju i za njih. inteligentan covjek bi se zapitao, nakon citanja ovog clanka, sto raditi sa ovom informacijom? kako je ova informacija obogatila moje znanje danas? koja li je korist od ovih slova na ekranu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije