Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Super Bowla

Tom Brady dobio nagradu za najkorisnijeg igrača

Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.02.2018.
u 14:56

New England Patriotsi, koje vodi najuspješniji trener u povijesti NFL-a američki Hrvat Bill Belichick, već imaju pet naslova prvaka,

Uoči Super Bowla u Minneapolisu, u kojem će se u nedjelju sučeliti New England Patriotsi i Philadelphia Eaglesi, quarterback Patriotsa 40-godišnji Tom Brady dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača NFL-a, i time je postao najstariji igrač u povijesti profesionalne lige američkog nogometa koji je dobio tu nagradu.

Na svečanosti u Minneapolisu nagradu je preuzeo Bradyjev suigrač Julian Edelman, koji je propustio ovu sezonu zbog ozljede.

To je Bradyju treći puta u karijeri da je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP), a rekorder je Peyton Manning koji je pet puta bio MVP. Brady ima priliku da postane prvi igrač, nakon Kurta Warnera 1999. godine, koji je bio MVP i osvajač Super Bowla u istoj sezoni.

Od mogućih 50 glasova Brady je dobio 40, slijedi running back Los Angeles Ramsa Todd Gurley sa osam glasova, a quarterback Philadelphije Carson Wentz, koji zbog ozljede neće igrati u Super Bowlu, dobio je dva glasa.

New England Patriotsi, koje vodi najuspješniji trener u povijesti NFL-a američki Hrvat Bill Belichick, već imaju pet naslova prvaka, a Philadelphia Eaglesi idu po svoj prvi trofej.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije