Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ni znao

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' iznenadila: Stigla prinova u obitelj

ellen pompeo
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/6
03.10.2014.
u 12:40

Ellen Pompeo, zvijezda "Uvoda u anatomiju" putem Twittera objavila je kako je na svijet stigla njena kćer Sienna May

Mila Kunis nije jedina glumica koja je ovaj mjesec proširila obitelj. Ellen Pompeo, zvijezda "Uvoda u anatomiju" putem Twittera objavila je kako je na svijet stigla njena kćer Sienna May Ivery.

- Sienna je rođena uz pomoć surogat majke. Htjela bih zahvaliti čitavoj ShondalandTV obitelji što su nam pomogli da prve tjedne uživamo u privatnosti - napisala je 44-godišnja glumica.

To je druga kćer za glumicu i supruga Chrisa Iveryja. Prvu kćer, Stellu Lunu, dobili su 2009. godine. Par se vjenčao 2007. godine nakon trogodišnje veze.

>>Zvijezda 'Uvoda u anatomiju': Nemam više želje za glumom

>>Ellen Pompeo: Kći Stella nam je promijenila život!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije