Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JON HAMM

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' zaručio se za kolegicu nakon dvije godine veze

Jonn Hamm i Anna Osceola
Foto: profimedia
1/6
28.02.2023.
u 23:00

Par se prvi put upoznao kada su zajedno glumili u seriji "Momci s Madisona" 2015., nakon što je Anna dobila malu ulogu recepcionarke po imenu Clementine u Esalenu, duhovnom kalifornijskom utočištu u kojem je Jonov lik (Don Draper) prisustvovao u posljednjoj epizodi serije.

Poznati glumački par Jon Hamm (51) i Anna Osceola (34) svoju će dvogodišnju vezu ozakoniti brakom, nakon što su potvrdili zaruke, piše People

Par se prvi put upoznao kada su zajedno glumili u seriji "Momci s Madisona" 2015., nakon što je Anna dobila malu ulogu recepcionarke po imenu Clementine u Esalenu, duhovnom kalifornijskom utočištu u kojem je Jonov lik (Don Draper) prisustvovao u posljednjoj epizodi serije. 

Jon je u to vrijeme bio u 18 godina dugoj vezi s Jennifer Westfeldt, tijekom koje su oboje često govorili da se nikad ne žele vjenčati. Prekinuli su 2015. godine.

Jon i Anna viđeni su zajedno još 2017., ali glasine o njihovoj romansi stvarno su uzele maha 2020. kada je par često viđan kako zajedno kupuje tijekom pandemije koronavirusa. 

Hamm je raspravljao o svojoj vezi s Osceolom u intervjuu s Howardom Sternom u rujnu 2022. u njegovoj emisiji SiriusXM, kada je otkrio da bi se jednog dana mogao vidjeti u braku.

- Ovo je sve dio onoga što govorim. Ovo je još jedno mjesto u mom životu na kojem se osjećam vrlo sređeno i ugodno. Trenutačno sam u vezi i ugodno je. Mogao bih stvarno razmišljati o svim tim stvarima, to je vezu u kojoj sam sad učinilo još značajnijom i otvorilo mogućnost stvari kao što su brak, imati djecu, definirati novu verziju sreće, života, blagostanja - kazao je prije nego što je potvrdio da je jako zaljubljen.

Hamm i Osceola su ponovno udružili snage na ekranu prošle godine., za treći nastavak filmskog serijala "Fletch", koji se zove "Fletch, priznaj". U njemu Hamm preuzima ulogu poluumirovljenog novinara Irwina M. Fletchera (izvorno ga glumi Chevy Chase 1985. i 1989.), dok se Osceala pojavljuje u sporednoj ulozi Larryja.

Inače, Hamm je  u Hollywoodu je uspio prilično kasno, a dok nije doživio svojih pet minuta u filmskoj tvornici snova bavio se svačim. Jedno je vrijeme, kao i mnogi glumci, bio je konobar, no to nije sve. U popularnom TV showu Andersona Coopera priznao je  da je radio i kao asistent na snimanju pornofilmova.

– Nisu to bili neukusni filmovi za odrasle, više erotski. Ne ponosim se time, moram priznati. Radio sam to samo nekoliko tjedana za nekoliko stotina dolara na dan. Bio je to najdepresivniji posao koji sam imao, priznao je glumac objasnivši što je točno kao asistent radio na setu:

– Ako je pepeljara stajala na pogrešnom mjestu u kadru, ja sam bio taj koji je trebao ukloniti, rekao je glumac.

VIDEO Fanovi ipak ne vole Let 3? Na službenoj aplikaciji su među tri najgore pjesme

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije