Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JACK GREALISH

Zvijezda engleske reprezentacije s djevojkom uživa na nudističkoj plaži u Dubrovniku

Dubrovnik: Nogometaš Jack Grealish uživa u ljetovanju s djevojkom Sashom Attwood
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/11
31.07.2021.
u 19:00

Par je prvo viđen u šetnji centrom Dubrovnika, a ovog se vikenda odmaraju na plaži Cava, koja je inače namijenjena turistima. Sasha i Jack se ipak nisu razgolitili, ali su zato uživali u voću prije nego su se okupali

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije i Aston Ville Jack Grealish (25) i njegova djevojka Sasha Attwood (25) nakon vremena provedenog u Grčkoj svoje ljetovanje nastavili su u Dubrovniku.

Par je prvo viđen u šetnji centrom Dubrovnika, a ovog se vikenda odmaraju na plaži Cava, koja je inače namijenjena turistima. Sasha i Jack se ipak nisu razgolitili, ali su zato uživali u voću prije nego su se okupali.

30.07.2021., Plaza Cava, Dubrovnik - Engleski reprezentativac, nogometas Jack Grealish, s djevojkom Sashom Attwood uziva na odmoru u Dubrovniku. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jack i Sasha upoznali su se još u srednjoj školi, no zbog nogometaševe nevjere prekinuli su krajem prošle godine. U tom razdoblju pojavio se i TikTok video koji je objavila bivša natjecateljica Love Islanda Natalia Zoppa nakon što joj se Jack javio porukom, a engleskoj zvijezdi u korist ne idu ni fotografije s odmora u Grčkoj gdje je uhvaćen u društvu djevojaka među kojima nije bila Sasha. Nogometaš i manekenka vezu su obnovili netom prije početka Eura, a Sasha ga je u društvu ostalih WAGsica pratila s tribina Wembleyja.

Za razliku od ostalih nogometnih zvijezda, Jack ne želi da se za njegovu djevojku zna u javnosti, pa su tako fotografije snimljene u Dubrovniku prve na kojima je par uhvaćen zajedno.

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole 'Nadalinu' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dzambo
dzambo
21:13 31.07.2021.

Na sto ti je ''pikanje'' lopte spalo....ovi novi postali su ''Milioneri'' za brat bratu 5 puta manje nogometnog znanja od onih prije iz '80-tih i unazad.....al sve dok je ''navijaca'' dubokog i kreditnog dzepa'' ovi novi nogometasi nemoraju da brinu ima ko da ih podrzava dok oni fino ljetuju dok ti isti navijaci vecinom su u svojim ''kadama'' u kuci i u svom stanu.....svaka cast tim nogometasima nikad lakse do velike love koje njih vecina nikad ne bi mogla zaraditi koliko navijaci zaradjuju al navijaci imaju ''kredit'' i dugove i ja bi ''reka'' i to je neko navijacko znanje u Nogometu...i navijaci barem nesto znaju.....

DU
Deleted user
21:15 31.07.2021.

dailymail dot co dot uk/femail/article-9840023/How-Greek-island-Mykonos-playground-mega-rich-famous.html#newcomment

Avatar todorke
todorke
19:52 31.07.2021.

jel to ona plaža gde se izlivaju septičke jame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije