Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Trudna hrvatska manekenka opisala sve što je prošla: 'Svaki ubod igle, svaka kap krvi i pilula, sve se isplati'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/11
31.07.2021.
u 11:02

„Čekanje, svi liječnici kod kojih smo išli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela", napisala je emotivna bivša manekenka Kristina Šalinović u svojoj objavi.

Bivša  hrvatska manekenka Kristina Šalinović (31) na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj je istaknula trudnički trbuh. U opisu fotografije napisala je podsjetnik sebi kojim pokazuje što je sve prošla kako bi ostala trudna te time želi reći drugim ženama da se na kraju sve isplati. "Daleko smo dogurali, ljubavi moja. Moj stalni podsjetnik da ne odustajem“, započela je Šalinović svoj tekst u kojem se obraćala svom nerođenom djetetu, a onda je uslijedio dio o kojem se u javnosti rijetko govori. „Čekanje, svi liječnici kod kojih smo išli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela", napisala je emotivna bivša manekenka te ovom popisu dodala i važnost podrške partnera. „Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'“, napisala je te dodala da je i svaka suza i trenutak usamljenosti vrijedio da sad pod srcem nosi svoje dijete.

Šalinović je svojim primjerom i objavom htjela i drugim ženama koje žele ostati trudne te se bore za to pružiti podršku.“Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to", poručila im je.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Šalinović čeka dijete sa svojim zaručnikom tattoo majstorom Enricom Miglioratijem, a par je u ožujku ove godine obznanio da su se zaručili. Dodajmo i da bivša manekenka često na svojim društvenim mrežama progovori o teškim temama kao što je i ova. Nakon karantene progovorila je o borbi s depresijom i anksioznosti, ali i odnosu sa zaručnikom. Istaknimo i da ovo nije prvi put da je lijepa Kristina istaknula što je sve prošla kako bi mogla postati mama. Prvi put je to učinila na Majčin dan, a tada je na Instagramu napisala emotivan tekst kao i sada.  

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakopolovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije