Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO ZALJUBLJEN

Zuhra ponovno u vezi sa ženom s kojom je bio prije 25 godina: 'Dogodio nam se život'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
27.07.2020.
u 10:10

– Monika i ja prvi put bili smo u vezi prije 25 godina. Bili smo mladi i razišli se. U međuvremenu se i njoj i meni dogodio život, a sad smo ponovno zajedno – kazao je Zuhra.

Glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra (58) ima novu djevojku. Riječ je o Moniki Rogić, s kojom je bio u vezi prije 25 godina. 

– Monika i ja prvi put bili smo u vezi prije 25 godina. Bili smo mladi i razišli se. U međuvremenu se i njoj i meni dogodio život, a sad smo ponovno zajedno – kazao je Zuhra za Story i dodao kako Monika zna popiti i kavu s njegovom bivšom suprugom Asjom. Rekao je i kako s dragom namjerava pobjeći u jednu osamljenu uvalu na Braču.

Komičar je posljednje dvije godine punio hrvatske dvorane svojom predstavom "Ocat i sin", a onda je pandemija koronavirusa sve usporila. No, kako je rekao, već ima planove za novu predstavu.

– Treba sačuvati dobru volju i duh u ovim vremenima. Za predstavu smo imali rasprodane termine, ali sad je ponovno stalo. Doduše, sve do prošlog tjedna igrali smo na trsatskoj gradini u Rijeci, u Centru za kulturu Trešnjevka, a tijekom karantene radili smo i online.

Nikome nije idealno, ali treba se prilagoditi. U posljednje vrijeme zaokuplja me ideja o predstavi o muško‑ženskim odnosima. Sudeći prema riječima mojih prijateljica, izbor frajera je mizeran – kazao je Zuhra. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
18:00 27.07.2020.

Ja mislim da Zuhra zasluzuje malo vise od dva komentara pa evo i treceg...

P9
papillon 998
16:55 27.07.2020.

Zuhra, komicar genijalac...Savrseno je "skinuo" galeba Aljosu u Vecernjoj skoli: "a eee, sta je ovo j...te, govori normalno da te svak razumi", reka bi Stefu, a tek price o zavodenju "na njegov nacin"...fetivi Dalmatinac 👍 A sad "Ocat i sin", briljantno!!!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:10 27.07.2020.

Svida mi se Milasov govor za saborskom govornicom, kad ovaj prica onaj vic...ovaj nessto se i Madjarska onaj spominje ovaj u tom vicu onaj...ovaj bar mi se tako cini...onaj...a Pupi kad opisuhe kako se svaka bre .icka okrece za njum u Prizrenu pa ga pipa pa mu kaze isti si bre Brys Li....lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije