Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se u prošlost

Sjećate li ga se u ovom izdanju? Šprajc objavio fotografiju iz mlađih dana i 'ubio' komentarom

Foto: Borna Filić/PIXSEL
04.04.2019.
u 12:15

Voditelj RTL Direkta sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio fotografiju iz vremena dok je vodio HRT-ov Dnevnik.

Zoran Šprajc vratio se u prošlost. Mnogima omiljeni televizijski voditelj i urednik na svom je Instagramu podijelio fotografiju iz mlađih dana, uz koju se našalio na vlastiti račun. 

– Ovako su nekad izgledali voditelji informativnih emisija... mladi i lijepi, a ne kao ovi danas – napisao je Šprajc u svom humorističnom tonu. Fotografija je nastala u studiju HRT-a dok je Zoran vodio središnji Dnevnik, a iako je od tada prošlo desetak godina, brojni pratitelji u komentarima su mu poručili da se nije mnogo promijenio.

– Isti, samo s kosom – glasi jedan od komentara. Zoran Šprajc na HRT-u je bio do 2011. godine, potom je prešao na N1 televiziju, a od 2015. godine član je informativne redakcije RTL-a, gdje trenutačno vodi i uređuje RTL Direkt. – Bio mlađi ili stariji uvik je faca, nema nama do Zokija Šprajca – zaključio je jedan pratitelj. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi

 

Ključne riječi

Komentara 44

PA
pofuk_alo
12:22 04.04.2019.

Bio je isti Jovanović.

Avatar tituš
tituš
12:26 04.04.2019.

ružan bre onda kao i danas!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:44 04.04.2019.

Tada se jos zvao Fahrudin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije