Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rumunjski The Voice

Žiri je pao na koljena nakon što je ovaj pjevač izveo Jacksonov hit

Foto: Youtube Screenshot
1/5
25.09.2018.
u 10:01

Bogdan Ioan toliko je oduševio žiri da su ga molili da im dva puta otpjeva pjesmu "Earth Song" Michaela Jacksona, a njegov nastup na Youtubeu ima više od dva milijuna pregleda.

Kada je Bogdan Ioan otpjevao prve stihove pjesme "Earth Song" u rumunjskom The Voiceu, četiri člana žirija ovog glazbenog showa gotovo istodobno stisnula su gumb kojim mu osiguravaju prolaz dalje. 

 

Bogdanova interpretacija pjesme Michaela Jacksona toliko ih je oduševila da su mu se neki članovi žirija došli pokloniti još dok je pjevao, a kad je završio pjevati, žiri mu je potrčao u zagrljaj i čestitao na ovoj briljantnoj izvedbi.  Mladi 28-godišnji glazbenik rekao je kako je upravo kralj popa zaslužan što se zaljubio u glazbu.

 

– Glazba je postala moja strast nakon što sam prvi put čuo Michaela Jacksona. Žalim samo što ga nikada nisam slušao uživo. Naime, bio sam premali kada je Jackson nastupao u Rumunjskoj, a kada sam nabavio karte za njegov nastup u Londonu, on je preminuo nedugo nakon toga – ispričao je pjevač. 

 

Snimka njegova nastupa u The Voiceu ima više od dva milijuna pregleda, a žiri je bio toliko oduševljen da su ga zamolili da im još jednom otpjeva "Earth Song". 

 

Ključne riječi

Komentara 5

SA
samoborka
16:53 25.09.2018.

Prilicno dobro,ali ne i impresivno.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:12 25.09.2018.

Pogledao sam snimku i nijedan od članova žirija nije pao na koljena.

VB
vbk
10:15 25.09.2018.

ljepše moja debela susjeda pušta glasne vjetrove nego što ovaj pjeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije