Naslovnica Showbiz Estrada

Žiri je pao na koljena nakon što je ovaj pjevač izveo Jacksonov hit

Bogdan Ioan toliko je oduševio žiri da su ga molili da im dva puta otpjeva pjesmu "Earth Song" Michaela Jacksona, a njegov nastup na Youtubeu ima više od dva milijuna pregleda.
25. rujna 2018. u 10:01 5 komentara 2549 prikaza
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Kada je Bogdan Ioan otpjevao prve stihove pjesme "Earth Song" u rumunjskom The Voiceu, četiri člana žirija ovog glazbenog showa gotovo istodobno stisnula su gumb kojim mu osiguravaju prolaz dalje. 

Glazba i video Na današnji dan 1981. počelo je emitiranje MTV-a, a ovi spotovi su promijenili žanr

 

Bogdanova interpretacija pjesme Michaela Jacksona toliko ih je oduševila da su mu se neki članovi žirija došli pokloniti još dok je pjevao, a kad je završio pjevati, žiri mu je potrčao u zagrljaj i čestitao na ovoj briljantnoj izvedbi.  Mladi 28-godišnji glazbenik rekao je kako je upravo kralj popa zaslužan što se zaljubio u glazbu.

[video: 26921 / ] 04.04.2015., HRT, Zagreb - Treca live emisija glazbenog showa The Voice. Pjerino Ruzevic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL Novi stas Pogledajte kako je Pjerino Ružević iz The Voicea smršavio 30 kilograma

 

– Glazba je postala moja strast nakon što sam prvi put čuo Michaela Jacksona. Žalim samo što ga nikada nisam slušao uživo. Naime, bio sam premali kada je Jackson nastupao u Rumunjskoj, a kada sam nabavio karte za njegov nastup u Londonu, on je preminuo nedugo nakon toga – ispričao je pjevač. 

Roza Lozica POPUT ALICIE KEYS Pogledajte kako je Hrvatica oduševila u nizozemskom Voiceu: 'Ne želim više biti u pozadini!'

 

Snimka njegova nastupa u The Voiceu ima više od dva milijuna pregleda, a žiri je bio toliko oduševljen da su ga zamolili da im još jednom otpjeva "Earth Song". 

 

Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas