Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT ALICIE KEYS

Pogledajte kako je Hrvatica oduševila u nizozemskom Voiceu: 'Ne želim više biti u pozadini!'

Roza Lozica
Foto: Screenshot
1/4
12.11.2016.
u 14:01

- Prijavila sam se na ovo natjecanje zato jer više ne želim biti u pozadini, nego da svjetla pozornice budu uperena u mene - samouvjereno je medijima kazala Roza.

The Voice se ove sezone ne emitira u Hrvatskoj, no to ne znači da Hrvati nisu uspješni na drugim verzijama ovog popularnog pjevačkog showa. Hrvatica Roza Lozica (26) tako je u ovotjednom izdanju nizozemskog "The Voicea" oduševila izvedbom hita Alicie Keys "How Come You Don't Call Me".

Želi svjetla pozornice

Inače, Roza živi i radi u Nizozemskoj, a dosad je bila poznata kao prateći vokal za najpoznatije nizozemske pjevače kao što su Alain Clark, Glennis Grace i René Froger. Prije tri godine je izdala i svoj prvi singl "Second Home".

- Prijavila sam se na ovo natjecanje zato jer više ne želim biti u pozadini, nego da svjetla pozornice budu uperena u mene - samouvjereno je medijima kazala Roza.

Na slijepoj audiciji okrenula su joj se tri mentora, a ona je odabrala repera Ali B.-ja. Za Rozu ćemo sigurno još čuti.

>>Mladi Hrvat oduševljava Australce, no na rubu je ispadanja

Ključne riječi

Komentara 2

FA
fakin2012
17:06 12.11.2016.

a ja sam mislio da u Nizozemskoj pjeva Branimir Johny Štulić, jugoslaven :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije