Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ignorirao je

Željko Samardžić o zdravstvenom stanju: Nisam obraćao pažnju na simptome, pripisivao sam ih umoru

Beograd: Snimanje novog spota Jasne Gospi? za pjesmu "Volim te"
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/7
12.08.2023.
u 20:30

Pjevač je otkrio kakvih je zdravstvenih problema imao te kako je na nagovor prijatelja otišao kod liječnika

Pjevač Željko Samardžić ispričao je novosti o svom zdravlju i otkrio je kako je dugo bio nemaran prema svom zdravlju i konstantni umor je pripisivao poslu, sve dok ga prijatelj nije nagovorio da ode kod liječnika

- U to vrijeme sam puno radio i skoro da nisam obraćao pažnju na svoje zdravlje. Povremenu malaksalost i ostale simptome sam pripisivao umoru. Onako uz kavu, na prijedlog mog kuma, otišao sam kod njegovog prijatelja, vrhunskog doktora Bjelice, i rezultati analiza su pokazali da je taj dosadni "japanac" kriv za takvo moje stanje - ispričao je popularni glazbenik za Blic. Rekao je kako mu je sada zdravlje dobro.

- Sada sam odlično! Štitnjača je kao neka moderna pošast i dosta ljudi se susreće s tim problemom. Ali uz određenu terapiju sve se to vrlo lako i uspješno drži pod kontrolom. Barem je tako bilo u mom slučaju. - kazao je. U nedavnom intervju koji je dao za Večernji list rekao nam je i što je njegova najveća snaga, a što njegova najveća slabost.

VEZANI ČLANCI

 

- Rekao bih da je moja snaga to što mi je i slabost, ovisno kako se uzme. Ja sam emotivac i to mi pomaže da, eto preko pjesama dođem do srca ljudi. Mislim da svi mi u sebi nosimo svoj raj i pakao. Sve bombe ovog svijeta smiješne su naspram onih u nama. Zato pokušavam u sebi stvoriti jedan sklad i harmoniju da bih se osjećao onako kako volim i želim. - ispričao je pjevač. 

Otkrio nam je tom prilikom i kakvu glazbu voli slušati. - Ja volim pjevati i skoro uvijek pjevam. Ponekad se dohvatim neke sevdalinke ili starogradske, a nekad dalmatinske, evergreena. Postoje i oni dani kada mi nisu sve ovce na broju i ne pjeva mi se. Uglavnom, slušam i volim razne stilove glazbe, ali mislim da ipak preferiram one s melodijom, harmonijom i prije svega dobar tekst. - rekao je Samardžić.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Komentara 10

DU
Deleted user
23:19 12.08.2023.

Tko je taj Željko Samardžić? Nikad čuo.

IZ
Izilajf
01:07 13.08.2023.

Tko je to????

BO
BoljiSvijet
08:46 13.08.2023.

Neka mi Bog oprosti, ali da mi netko daje milijun eura uz uvjet da moram reći naslov jedne njegove pjesme ili dio neke njegovog hita -morao bih tome liku samo poručiti neka si te novce uzme i da nekome drugome tko zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije