Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA PJEVAČICA

Žanamari priziva ljeto u bikiniju: 'Nosim kožu kao da nema problema'

Žanamari Perčić
Foto: Instagram screenshot
1/10
26.03.2021.
u 17:15

Pjevačica Žanamari Perčić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u crnom bikiniju koji je istaknuo njene atribute. - Nosim kožu kao da nema problema. Ili vam je to problem, napisala je uz fotografiju Žanamari.

Ljeto nam se približava, a mnogi jedva čekaju da se skinu u kupaće kostime i uskoče u more. Pjevačica Žanamari Perčić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u crnom bikiniju koji je istaknuo njene atribute.

- Nosim kožu kao da nema problema. Ili vam je to problem, napisala je uz fotografiju Žanamari. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Žanamari je nedavno zahvalila na 100 tisuća pregleda njenog novog spota "No Boy Can Do It Better", no fanovima je u oko upala fotografija na kojoj pozira u za nju neuobičajenom izdanju. Naime, Žanamari je bila sva u crnom i "zakopčana do grla".  -  Katkad tama pokaže svjetlost. Hvala za prvih sto tisuća pregleda na video spotu moje nove pjesme, a ponajviše, hvala što vjerujete u mene i što ste sa mnom na ovom putu za bolji svijet. Neka nam nitko ne kaže da je nemoguće. Možemo sve!, napisala je pjevačica uz fotografiju. 

Žanamari je rekla kako je i smršavjela tijekom lockdowna, a i stres nakon potresa je utjecao na nju. Napisala je kako manje spava otkako je potres zatresao Petrinju i Sisak, te kako su je pogodili prizori razrušenih dijelova Hrvatske.   - Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100bpm! Al’ drago mi je da se ne vidi! Kida kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam... pa ona tragedija strašno...

Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će bit sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti je izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak - napisala je tada.

Arija i Marko: Nakon 'Zvijezde pjevaju' nastavila se prijateljska veza

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
14:13 27.03.2021.

Pjevačicama su atributi glas i pjesme. Ovo nisu pjevačice...

DU
Deleted user
17:43 26.03.2021.

Ne slušam njene uratke, ali bih pogledao njen umjetnički performans u spavaćoj sobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije