Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Žanamari oduševila novim videom, a mnogima zapeo za oko komentar Pamele Ramljak

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/18
12.03.2022.
u 18:15

„Leg day po noći by Žanimal“, napisala je u opisu te se poigrala sa svojim imenom, a u videu je pokazivala vježbe odjevena u uski komplet s leopardovim uzorkom.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati svojim izgledom. Ovog je puta Žanamari svojim pratiteljima pokazivala koje vježbe radi za noge, a dok je vježbala bila je odjevena u uski komplet s leopardovim uzorkom.

„Leg day po noći by Žanimal“, napisala je u opisu te se poigrala sa svojim imenom. 

U komentarima su joj mnogi pratitelji pružili podršku. Komentar je imala i njezina kolegica, pjevačica Pamela Ramljak, koja joj je kroz smijeh poručila: 'Nije mu lako… Tvom mužu jel“. Žanamari joj je odgovorila. „On spava snom pravednika, a ja brojim ovce i čekam trening sutra“, napisala je i dodala emotikone koji plaču od smijeha. „Top“, „Briljantno“, „Ubijaš“, poručili su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone vatre i srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Inače,  pjevačica u posljednje vrijeme često ističe koliko vježba i koliko vremena provodi u teretani.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa - ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

- Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nje to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojasnila je. Objasnila je i da ima celulita.

- Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari.

Dodajmo da je Žanamari stvorila i svoj hashtag 'Pauza je nikad' te da na društvenim mrežama često objavljuje sadržaj iz teretane.

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VJ
vjekoslavkatalina
17:38 14.03.2022.

ma zabunila se mislila je reci da broji novce pa joj izletjelo ovce😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije