Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevena rendeli vejzović

Bila je zvijezda HRT- ovog zabavnog programa, no sada je otkrila da će raditi nešto potpuno drukčije: 'Nagovorili su me'

Nevena Rendeli Vejzović
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/11
12.03.2022.
u 14:30

Naime, na Instagramu je objavila kako će predavati na jednom privatnom učilištu i tamo će studentima prenositi svoja znanja o društvenim mrežama.

Nekadašnja HRT- ovka Nevena Rendeli Vejzović (40) pohvalila se novim poslovnim izazovom. Naime, na Instagramu je objavila kako će predavati na jednom privatnom učilištu i tamo će studentima prenositi svoja znanja o društvenim mrežama.   ''Eto nagovorili su me da predajem, i ne ovo nije akademija samo za influencere već i za one koji žele naučiti koristiti influencing i društvene mreže na pravi način'' napsiala je Vejzović uz fotografiju. 

Foto: Instagram

Inače, Nevena je trebala voditi show 21 odgovor na Uni TV s kolegicama Dejanom Rosuljaš i Sandrom Pajović, no još nema nikakvih novih informacija o tome.

- 21 odgovor je potpuno novi format intervjua koji do sada nije viđen na ovim prostorima jer spaja dramatičnost trenutka u kojem je gost, koji ima samo dvije minute za odgovor, uvijek u borbi s vremenom.  Ovo je dubinski pripremljen magazin o poznatima u kojem voditeljica pažljivo odabranim pitanjima pomaže gostu da konačno pobijedi sve lažne vijesti koje su se o njemu širile i da otkrije pravu istinu o sebi. Njihova iskrenost i otvaranje budit će u gledateljima suosjećanje, jer će kroz razgovor pokazati koliko su istovremeno i snažni i ranjivi. I pomoći će nam da shvatimo da su se baš svi u životu morali suočiti s povremenim neuspjesima i izazovima, što ih je ojačalo na putu ka vrhu. 21 odgovor je talk-show koji će gledatelji pratiti u dahu. Ovaj show ugostit će niz poznatih osoba koje su često u medijima, koje nas intrigiraju, ali čija je prošlost i sve ono što su prošli na putu do uspjeha, ostalo nepoznato ili je možda pogrešno protumačeno - najavili su prošle godine s Une. 

Ipak, voditeljica nikada nije potvrdila da su snimanja počela.  

Podsjetimo, Nevena je nakon HRT-a otvorila vlastitu tvrtku s partnerima za videoprodukciju, PR i organizaciju evenata.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 4

ZG
Zeljko Grabar
20:14 12.03.2022.

Sigurno ce to biti na veleucilistu sjever ili kod Cehoka jer visokoobrazovne ustanove sjevera (Varazdin i Koprivnica) rade sa takvim ljepoticama. Mozda onda predje na UNA 1 ili Pink jer oni trebaju takve i kao udarne komentatorice i u naturi.

AF
AfganistanskiHrvat
14:56 12.03.2022.

Ode svijet u mp3.

MA
mare0801
05:09 13.03.2022.

A što se brani, nije amo za influencere. kaže. Trebala bi se zabrinuti kad te nakon "velike karijere" na televiziji, gledaju samo kao internet posvudušu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije