Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila detalje

Zadnje pripreme za vjenčanje: Veljača otkrila što radi prije udaje za 10 godina starijeg zaručnika, ali i tko su kumovi

Foto: Instagram
1/12
12.06.2021.
u 11:30

Veljača i Turšić zaručili su se prije dva mjeseca, a zajedno se se uselili u stan u centru Zagreba.  Par će se, navodno, vjenčati u Botaničkom vrtu u centru Zagreba, a slavlje će nastaviti na hipodromu u restoranu Potkova.

Spisateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača(39) žurno se sprema za vjenčanje. Danas će postati supruga zaručniku Viti Turšiću(48), bivšem savjetniku Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Kumovi idu kupiti neke esencijalne stvari jer imamo vremena - napisala je Veljača uz video koji je objavila u petak. Počele su naime,e zadnje pripreme za vjenčanje. Jelenina kuma biti će Matea Kotlar, a Vitin kum Marko Jurčić, savjetnik predsejdnika  HGK i predvodnik gospodarskoga izaslanstva Komore . 
Veljača i Turšić zaručili su se prije dva mjeseca, a zajedno se se uselili u stan u centru Zagreba. 
Par će se, navodno, vjenčati u Botaničkom vrtu u centru Zagreba, a slavlje će nastaviti na hipodromu u restoranu Potkova. Na objavi o tom restoranu Jelena je već označila kumove i budućeg supruga. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

 - Obavili pa skočili na hranjenje duše i tijela - napisala je. 

Jeleni na vjenčanje dolaze i gosti iz Beograda.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- U ritmu posljednje i prve ljubavi familija iz Beograda se prijavljuje da je na putu -  stoji u objavi koju je glumica i spisateljica objavila na svom profilu. 

Noć prije vjenčanja, Veljača je objavila fotografiju na kojoj je u krevetu pa zamolila pratitelje da 'drže fige' da bude sunca na dan njezina vjenčanja. 

 - Sutra ću cijeli dan biti na suncu (držite da sunca i budeeee!) - napisala je Veljača. 

Podsjetimo, za njihovu se vezu saznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom. Da misle ozbiljno pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene su već dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.   Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu.  Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.

Prije toga je bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.   

– Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu kojeg sam vodio, a u kojem je gostovala. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni, kazao je Turšić za Večernji list.  Pričajući o temi braka i mogućnosti treće udaje, Jelena je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazala:    – Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek. Mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 6

YO
yopi
12:20 12.06.2021.

Danas se probudila i nije zrtva necega???

LI
Lisac
12:36 12.06.2021.

Nemrem vjerovat da je jos jedan povjeroval u to..

KU
kuramela
12:35 12.06.2021.

Dajte bar još deset naslova o njenoj udaji,sve sam pročitao,fali mi još štiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije