Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različita mišljenja

Vitasović kaže kako je sve oko korone urota, a Šajeta poručuje: Cetinski je bacio urok na njega

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
22.08.2020.
u 13:40

Svi imaju svoj stav o pandemiji koronavirusa, a pjevač Alen Vitasović smatra kako ovaj virus nije tako strašan kako ga prikazuju.

Koronavirus neizbježna je tema pogotovo zadnjih dana kada je počeo rasti broj oboljelih u Hrvatskoj od ovog virusa. Svoj osvrt na društvenim mrežama na ovu temu dao je i istarski glazbenik Alen Vitasović. Njegovo mišljenje je kako se ovdje radi o uroti s namjerom da se pokori ljude jer smatra da ovaj virus nije tako strašan kako ga se predstavlja.

- Nije ovo kuga. Ovo je neka velika urota da ljude pokore,da budemo robovi. Neka je to i bolest, ali nije toliko strašna. Nitko ne plače,nikoga niš ne boli. Nitko ne zna tko je to umro. Možda je teško onom koji izgubi svoje najbliže, ali Seruuu.!! A rak,srčani,moždani..???..ej...!!! Po meni triba izdržati u maloj brzini ali izdržati. Ovi koji već odustaju sad,nikad se više neće vratiti. Neću!! Toliko godina se mučim da me neće ovo sad natjerati da odustanem. - piše Vitasović na svom Facebooku. Njegos status je primijetio i pjevač Dražen Turina Šajeta i podijelio ga na svom Twitteru i malo se našalio:

Foto: Twitter

- Ča pozna ki kega dobrega egzorcista u Istri? Toni Cetinski mi je hitija uroke na dragega prijatelja, bin platija ku rabi... Naime, Tony Cetinski je od početka panedmije koronavirusa dosta aktivan o ovoj temi i od početka je jasno dao do znanja da se ne želi cijepiti u slučaju da se otkrije cjepivo protiv ovog virusa, a skeptičan je i oko mjera koje se poduzimaju vezano za virus pa je ovaj tjedan objavio fotografiju s jednog koncerta u Velikoj Britaniji gdje je publika na propisanoj udaljenosti bila smještena u prostor ograđen metalnom ogradom i napisao je tada: Novo normalno? Pa ljudi moji da li ste vi normalni koji ovo gutate? Možda sam ja lud.

Komentara 16

TA
Talleyard
15:14 22.08.2020.

Stazić i dikobraz su bacili uroke na bitangu turinu

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
16:06 22.08.2020.

stvar je u tom PCR testu, koji pokazuje pozitvnost na "nekakav" RNK materijal...sve ostalo je namjerno širenje panike, odn. plandemija...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:37 22.08.2020.

Malvazija mu popila mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije