Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na koncertu

VIDEO Prava čagica! Iva Todorić s ekipom partijala na Lepoj Breni

Iva Todorić i Ana Bučević s ekipom na koncertu
Foto: Instagram
1/5
15.12.2019.
u 11:39

Sinoćnja atmosfera u zagrebačkoj Areni na koncertu Lepe Brene došla je do samog usijanja. Dio dobre zabave na društvenim mrežama prenijela je i Iva Todorić.

U društvu Ane Bučević i nekoliko odabranih prijateljica i prijatelja, Iva Todorić je rasplesanog raspoloženja pratila koncert Lepe Brene u zagrebačkoj Areni.

Hitovi poput "Duge noge" i "Uđi slobodno" orili su se u prepunoj dvorani, a večeras će tako biti ponovno jer je pjevačica rasprodala prvi koncert u rekordnom roku pa su organizatori odlučili dodati još jedan nastup. Inače, ovo je bio prvi Brenin koncert u Zagrebu nakon 10 godina.

Podsjetimo, Lepa Brena je sinoć u zagrebačkoj Areni još jednom pokazala zašto je već desetljećima na vrhu regionalne pop i zabavne scene. Na prvom od dva vrhunski producirana zagrebačka koncerta Brena je izgledala poput svjetskih zvijezda: raskošna pozornica, vrhunski prateći bend, plesači, koreografije, ali i brojne promjene kostima dovele su publiku do delirija. Kad tome pridodamo da je izvela čak 45 pjesama u dvoiposatnom koncertu, dobijemo pravi koncertni spektakl koji spada među najbolje viđene ove godine u Zagrebu. 

Na samom početku koncerta, tijekom izvođenja pjesme "Boliš i ne prolaziš". Brena se spustila s pozornice na velikoj zvijezdi, praćena vriskovima publike. Uslijedile su novije pjesme poput "Srećna žena", "Kao nova" i "Tako si juče", no publika je oduševljeno pjevala kad su čuli stare hitove poput "Jugoslovenka", "Luda za tobom" i "Šeik". Nakon svakog bloka pjesama mijenjala se odjeća i koreografija, kao i pratnja na pozpornici. Tijekom cijelog koncerta uz Brenu se na pozornici pojavilo barem 50 ljudi, a među njima i članovi njene obitelji.

Sin Stefan Živojinović s njom je pjevao diuet "Jedan dan života", a na samom kraju, prilikom izvođenja pjesme "Ja nemam drugi dom", zagrljeni s njom stigli su i drugi sin Viktor, te suprug Slobodan. Valja izdvojiti i kako je, očekivano, najbolja atmosfera bila tijekom izvođenja superhitova "Čačak, Čačak", "Duge noge", "Dama iz Londona" i "Miki Mićo".  Prije koncerta Lepa Brena je s npovinarima razgovarala nazdravljajući čašom vina koje proizvodi njena obitelj. Kazala je kako se u Zagrebu osjeća kao doma, a oduševio ju je i Advent u glavnom gradu Hrvatske.

Foto: Arena Hospitality Group

- Čestitam gradoinačelniku Milanu Bandiću, znam da je vaš Advent proglašen najboljim u Europi. Prošetala sam jučer centrom grada i oduševila se viđenim - kazala je Brena dodavši kako je za zagrebačke koncerte pripremila najbolji program, pazeći da posebno izdvoji pjesme za koje zna da se sviđaju hrvatskoj publici. - U Areni nisam pjevala deset godina. Zato sam i došla tu nekoliko dana ranije, jer sam se trebala dobro prirpemiti - kazala je Brena. Popularna pjevačica na istom mjestu nastupa i u nedjelju, 15. prosinca, također s početkom u 20 sati. 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Mi sami
Mi sami
11:59 15.12.2019.

Nema toga novca kojim možeš kupiti stil i ukus.

Avatar smartch
smartch
12:24 15.12.2019.

Kako smo sje****i narod... I što je još bolje sad još kćer lopova stoljeća mora postati javna i poznata ličnost i bitna je vijest kak je ona na Breni bila.

OI
Oidar
12:04 15.12.2019.

Grupa kokosi koja bi po sanitarni standardima svaki mjesec trebala ići na liječničku komisiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije