Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI KONCERTA

VIDEO: Lepa Brena uživala na zagrebačkom Adventu i ručala s Bandićem: 'Mile voli disko'

Lepa Brena i Milan Bandić
Foto: Instagram
1/12
14.12.2019.
u 10:50

Brena je ručala u poznatom zagrebačkom restoranu Tač, omiljenom među političarima i domaćom elitom. U kuhinji je držeći jastoga u ruci pjevala "Bato, bato", a zatim je na Instagramu i objavila fotografiju s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Lepa Brena stigla je jučer u Zagreb, gdje će danas i sutra u Areni održati dva rasprodana koncerta. Dobro raspoložena pjevačica posjetila je zagrebački Advent, gdje se družila i fotografirala s građanima.

- Želim da koncert bude fenomenalan i vjerujem da će mi se ta želja ispuniti. Napravit ćemo dosta toga drugačijeg i novog, a publika će biti najzadovoljnija - rekla je Brena u najavi koncerta na kojem će uz nju na sceni biti plesači, akrobati i orkestar. 

Brena je ručala u poznatom zagrebačkom restoranu Tač, omiljenom među političarima i domaćom elitom. U kuhinji je držeći jastoga u ruci pjevala "Bato, bato", a zatim je na Instagramu i objavila fotografiju s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

- S gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem na ručku - napisala je Brena pokraj fotografije na kojoj Bandić i ona nazdravljaju. Naravno, uslijedili su brojni komentari, a jedan joj je pratitelj napisao "Mile voli disko". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa gradonacelnikom Zagreba ,sarmantnim Milanom Bandicem na rucku u restoranu Tač

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

Ključne riječi

Komentara 35

BR
Brandfackel2
11:09 14.12.2019.

"Mali Tito", Milan Bandić, umjesto srednjoeuropske metropole stvorio je svojevrsnu Zagrebačku Palanku. On i njegovi birači jasno oslikavaju što je sve partija u Zagreb dovukla iz prnjavorskih šuma i drugih gudura.

BL
bluesclues
11:22 14.12.2019.

bandic se popisao (opet) po kostima svih koji su dali zivot za ovu hrvatsku...sramota

DU
Deleted user
11:15 14.12.2019.

Milane, Milane nisu tebe odgojili fratri, nego tito i partija. Nisam iz Zagreba, ali da jesam, Bandić nikad nebi dobio moj glas, a niti glas mojih prijatelja. Bandić je velika sramota za Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije