Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Lepa Brena: Uvijek sam bila protiv feminističkih teorija

Brena je rekla kako su ona i Boba naučili kako jedno drugo voljeti i poštovati. Kazala je kako nije dovoljno da samo muškarac bude ženi podrška nego da to treba biti uzajamno.
01. prosinca 2019. u 21:00 5 komentara 2617 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/7

Pjevačica Lepa Brena progovorila je o svom odnosu sa suprugom Slobodanom Živojinovićem s kojim će sljedeći tjedan proslaviti 28 godina braka.

VILA 'KARINKTONKA' Lepa Brena otvorila vrata svoje vile: 'Sve što mogu platiti, ne radim sama'

Brena je progovorila o nekim preprekama s kojim su se ona i suprug suočavali kroz godine, osim toga za srpske medije ispričala je kako su njezini roditelji bili uvjereni da se neće snaći kad se preseli u Beograd.

- Boba i ja ušli smo u brak kao ostvareni ljudi, puno smo toga prošli stvarajući svatko svoju karijeru. Naravno, njegova je karijera naglo prekinula te je morao odrasti. Život od vas traži velike rezultate, a ja sam počela raditi od svoje 16. godine. Htjela sam završiti fakultet, ali to je za moje roditelje bilo komplicirano, bili su zabrinuti kako ću se sama snaći u Beogradu. Međutim, kasnije sam se sama snašla i započela glazbenu karijeru. Evo, Saša Popović i ja sljedeće ćemo godine proslaviti 40 godina suradnje - rekla je pjevačica.

Lepa Brena ISKRENA PJEVAČICA Lepa Brena otkrila jelovnik uz koji je smršavjela 17 kilograma

Brena je rekla kako su ona i Boba naučili kako jedno drugo voljeti i poštovati, Kazala je kako nije dovoljno da samo muškarac bude ženi podrška nego da to treba biti uzajamno. Isto tako je rekla kako je uvijek bila protiv feminističkih teorija
Podsjetimo, prije 28 godina su zbog Brenine i Bobine svadbe, koju su mediji zvali 'svadbom stoljeća' prekinuli 'Dnevnik 2'.

Katarina Živković NAKON NASTUPA Srpska folk-pjevačica požalila se: 'Hrvati su škrti, ne kite parama kao Srbi'

- Kada vidimo da se negdje pojavi tekst o svadbi u medijima, sjetimo se tih dana, koliko je to bilo zanimljivo. Tad obično prepričavamo anegdote i smijemo se. Mislim da smo Boba i ja tada imali rezultate koje su ljudi cijenili, a koji su bili apsolutno relevantni da se pojavimo na televiziji - kazala je.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima