Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena pjevačica

Lepa Brena: Uvijek sam bila protiv feminističkih teorija

Foto: Instagram
1/6
01.12.2019.
u 21:00

Brena je rekla kako su ona i Boba naučili kako jedno drugo voljeti i poštovati. Kazala je kako nije dovoljno da samo muškarac bude ženi podrška nego da to treba biti uzajamno.

Pjevačica Lepa Brena progovorila je o svom odnosu sa suprugom Slobodanom Živojinovićem s kojim će sljedeći tjedan proslaviti 28 godina braka.

Brena je progovorila o nekim preprekama s kojim su se ona i suprug suočavali kroz godine, osim toga za srpske medije ispričala je kako su njezini roditelji bili uvjereni da se neće snaći kad se preseli u Beograd.

- Boba i ja ušli smo u brak kao ostvareni ljudi, puno smo toga prošli stvarajući svatko svoju karijeru. Naravno, njegova je karijera naglo prekinula te je morao odrasti. Život od vas traži velike rezultate, a ja sam počela raditi od svoje 16. godine. Htjela sam završiti fakultet, ali to je za moje roditelje bilo komplicirano, bili su zabrinuti kako ću se sama snaći u Beogradu. Međutim, kasnije sam se sama snašla i započela glazbenu karijeru. Evo, Saša Popović i ja sljedeće ćemo godine proslaviti 40 godina suradnje - rekla je pjevačica.

Brena je rekla kako su ona i Boba naučili kako jedno drugo voljeti i poštovati, Kazala je kako nije dovoljno da samo muškarac bude ženi podrška nego da to treba biti uzajamno. Isto tako je rekla kako je uvijek bila protiv feminističkih teorija
Podsjetimo, prije 28 godina su zbog Brenine i Bobine svadbe, koju su mediji zvali 'svadbom stoljeća' prekinuli 'Dnevnik 2'.

- Kada vidimo da se negdje pojavi tekst o svadbi u medijima, sjetimo se tih dana, koliko je to bilo zanimljivo. Tad obično prepričavamo anegdote i smijemo se. Mislim da smo Boba i ja tada imali rezultate koje su ljudi cijenili, a koji su bili apsolutno relevantni da se pojavimo na televiziji - kazala je.

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:03 01.12.2019.

Jel to ona koja je pevala za četnike? A sutra će za Hrvate!

DH
dalibor.hren
22:48 01.12.2019.

Uvijek je bila za "njega"!

CR
crodux
22:29 01.12.2019.

ajde babetna jedna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije