Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Šegedin – Pijero

VIDEO Domaći glazbenik djevojci rekao da je ostavlja zbog karijere, postoji snimka njene reakcije

Foto: Happy fm
1/15
29.02.2024.
u 13:16

Osim obitelji, za uspješne glazbene početke Petar Šegedin – Pijero najzahvalniji je mentoru Tončiju Huljiću kojega je upoznao u talent showu u kojem je nastupao.

Mladi slavuj s Korčule Petar Šegedin – Pijero gostovao je u Special Happy Showu. Slušateljima Happy FM-a otkrio je kako izgleda suradnja s Tončijem Huljićem, tko mu je osmislio umjetničko ime, ali i najavio zanimljivu suradnju – pjesmu u kombinaciji s pobjednikom Dore – Baby Lasagnom. Radi karijere Pijero je čak ostavio djevojku Luciju kojoj je posvetio svoju prvu pjesmu.
– Tata mi pjeva, mama mi pjeva, baka, djed, rođak…svi pjevaju u obitelji, samo sam nastavio njihovim koracima – ovako je mladi glazbenik Pijero opisao svoj put.

@happy_fm Petar Šegedin Pijero prekinuo s curom?! 🫢 #happyfm #festivalhitova @Petar Šegedin ♬ original sound - Happy FM

 

Osim obitelji, za uspješne glazbene početke najzahvalniji je mentoru Tončiju Huljiću kojega je upoznao u talent showu u kojem je nastupao.

– On mi je odmah rekao da ću pjevati na Melodijama hrvatskog Jadrana, kao radit će sa mnom. Mislim, vjerovao sam u to relativno, ali nisam baš bio skroz siguran, ali iz emisije u emisiju, snimanja u snimanje, jednostavno to prijateljstvo i na neki način i ljubav je postajala sve veća i veća i našli smo se u tom području glazbe i počeli surađivati…Tonči je fantastična osoba, prejednostavna, u jako malo riječi sve ti kaže.

Slušateljima Happy FM-a otkrio je kako je došlo do umjetničkog imena Pijero i s njima podijelio anegdotu.

– Jednog dana zove mene Tonči i kaže:"Petre, mislim da bi bilo pametno da osmisliš neko treće ime, kao, znaš, ljudi će reći da su bili na koncertu Petra, e sada kojega? Šegedina, Dragojevića ili Graše npr… Aj' smisli nešto i javi mi se kroz par dana ako smisliš…" Zovem ga sutradan i govorim: "Tonči smislio sam." Bilo mu je čudno što sam ga tako brzo nazvao, rekao sam mu: "Pijero!" "Pijero, Pijero, Pijero, pa zvuči mi fantastično, pa ovo je super, kako si se toga sjetio? Tko se toga sjetio?" Ja kažem: "Ja." On se na to našalio i reko: "Ti hoćeš reći da sam ja glup, a ti pametan!" To mi je bila najjača njegova izjava od cijele naše suradnje…

VEZANI ČLANCI: 

Sjetio sam se jer su me tako zvali u srednjoj školi, a i sjetio sam se Ivice Percla i pjesme Stari Pjer. Kao ono, to je bila mlada duša u starom tijelu, a ja sam stara duša u mladom tijelu.

Pjesmom "Da me malo srića stigne" osvojio je srca publike, ali i djevojku Luciju.

– Napisao sam joj: "Ti se meni sviđaš, a ja tebi?" I upalilo je…Dogovorili se za kavu, ja ponio gitaru,…

Najavio je i vrlo zanimljivu suradnju.

– Prije Melodija vjerojatno će biti neka pjesma, a na Melodijama će biti feat s Baby Lasagnjom koji je pobijedio na Dori i kojem čestitam.

– Kako je došlo do te suradnje? – upitao je voditelj Elvis Mehičić.

– Pa, evo, iskreno, ni ja ne znam… Jednostavno nevjerojatno, nespojivi spoj, ali sigurno je da će to Tonči Huljić riješiti u nekom svom štihu i da će to biti jako dobro.

Za sebe Pijero kaže da je tradicionalno odgojen, pošten i častan čovik koji idealan život zamišlja uz more, s gitarom, da ima brod i može loviti ribu.

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović
 

1/45

A što se tiče pjesme, kaže: – Ukrcao sam se u taj brod i jednostavno želim raditi na tome da se zabavna glazba ne izgubi.

Mladi glazbenik bez problema je prihvatio izazov koji mu je u prošloj emisiji zadao Alen Nižetić. Na društvenim mrežama Happy FM-a pogledajte kako je reagirala djevojka kada joj je Pijero rekao da je ostavlja radi karijere.

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kublajkhan
14:39 29.02.2024.

Tko gura tog malog u medije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije