Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tippi hedren

Prolazila je pakao zbog uloge koja ju je proslavila, a sada je otkriveno da se bori s teškom dijagnozom

Foto: Profimedia
1/2
29.02.2024.
u 12:06

Naime, kako su potvrdili njeni predstavnici, Tippi se bori s demencijom. Tippi danas ima 94 godine, a vijest o njenoj bolesti proširila se nakon što je Gustavo Egusquiza zatražio intervju s njom. Nakon njegove molbe njen tim mu je javio da Hedren ne može davati intervjue zbog zdravstvenih razloga.

Obožavatelje je rastužila nova vijest o zdravstvenom stanju legendarne glumice Tippi Hedren koje se mnogi sjećaju iz filma Alfreda Hitchcocka, 'Ptice'. Naime, kako su potvrdili njeni predstavnici, Tippi se bori s demencijom, te je zaboravila cijelu svoju karijeru. Tippi danas ima 94 godine, a vijest o njenoj bolesti proširila se nakon što je Gustavo Egusquiza zatražio intervju s njom. Nakon njegove molbe njen tim mu je javio da Hedren ne može davati intervjue zbog zdravstvenih razloga. 

"Ona ima demenciju i ne može se uopće sjetiti svoje karijere. Upravo je napunila 94 godine i, nažalost, vrijeme je učinilo svoje. Ovo je poražavajuća vijest za obožavatelje Tippi Hedren diljem svijeta. Nažalost, njezin mi je agent potvrdio da Tippi boluje od demencije i da se ne može sjetiti svoje karijere. To je teška situacija za nju i njezinu obitelj", rekao je Egusquiza, a  prenosi Daily Mail.

VEZANI ČLANCI: 

Glumica je nedavno proslavila 94. rođendan, a njena kći, glumica Melanie Griffith čestitala joj ga je na društvenim mrežama. 
Inače, iako je Tippi proslavio upravo film 'Ptice', horror triler Alfreda Hitchcocka, snimanje i odnos s redateljem ostao joj je u gorkom sjećanju. Alfred joj je pričvršćivao žive ptice za tijelo, a to ju je prestrašilo jer su ptice kljucale po njenom licu i blizu očiju. O tome je pisao i  Lawrence Leamer, autor knjige "Hitchcockova plavuša: Nezaboravna žena iza redateljeve mračne opsesije", u knjizi je spomenuo i da ju je redatelj vrijeđao i prljavo se šalio na njen račun. 

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović

1/45

Tippi je baka i glumice Dakote Johnson koja je najpoznatija po ulogama u serijalu '50 nijansi sive'

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije