Naslovnica Showbiz Zvijezde

Važan govor u New Yorku: Mlada britanska glumica dala podršku Hillary Clinton

U sjedištu UN-a pročitala je izvješće "HeForShe IMPACT 10x10x10" koje naglašava važnost tretmana žena i studenata pripadnika nacionalnih manjina na sveučilištima
21. rujna 2016. u 16:15 4 komentara 973 prikaza
Emma Watson
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/8

Britanska glumica Emma Watson (26) tijekom govora u newyorškom Muzeju moderne umjetnosti u utorak je podržala mogućnost izglasavanja prve ženske predsjednice SAD-a.

Glumica je promovirala UN-ovu inicijativu "HeForShe", koja želi popularizirati zalaganje muškaraca za jednakost spolova. Emma se sjetno prisjetila svojeg prvog nastupa u korist ove inicijative.

– Da mi je netko prije dvije godine rekao da će postojati mogućnost da SAD ima žensku predsjednicu, ne znam bih li vjerovala toj osobi – poručila je glumica te pohvalila činjenicu da je Theresa May druga premijerka u povijesti Velike Britanije. 

 

Mlada Britanka govorila je i na 71. Općoj skupštini UN-a te pročitala izvješće "HeForShe IMPACT 10x10x10" o tretmanu žena na sveučilištima. Izvješće navodi obaveze deset sveučilišta kako bi se postigla spolna ravnopravnost. Watson je naglasila važnost ženskih prava i prava za studente pripadnike nacionalnih manjina.

– Sigurnost žena, manjina i svih ranjivih skupina mora postati pravo, a ne povlastica. Studenti trebaju završiti sveučilišta s vjerom, željom i očekivanjima da postoji jednako društvo – zaključila je 26-godišnjakinja. 

>> Emma Watson pokrenula književni klub feministica

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Lujo123:

  Ova se "mlada glumica" razme u politiku ko i ja u balet. Samo ja sam pametan pa znam da se u balet ne razmem i zato o baletu ne trabunjam. Ovaj svijet mora otiči u 3PM kad kam se god ... prikaži još! okreneš i kaj god dodirneš iz svega ispadaju samo "glumci", "voditeljice", "kulturnjaci" i ostala mentalna sirotinja. Nigde mediji ne prezentiraju pametne i uspješne ljude da budu primjer mladima - samo prostitutke i prostitutani!!

 • HerrIvo2:

  Ma da... nema veze sto se radi o najkorumpiranijoj politicarki na svijetu koja iza sebe ima "email" aferu, Bengazi... napad na Libiju ... i bezbroj korumpcijskih skandala...

 • Avatar Mordekaiser
  Mordekaiser:

  Ajmo Trump !!! 💪💪👏👏