Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIBOR PETKO SHOW

Vanna otkrila zašto ujutro izbjegava kćer

Zagreb: Ivana Vrdoljak Vanna pobjednica je 65. Zagrebačkog festivala
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
15.05.2018.
u 12:21

- Ako je prekooceanski let dižem se i u 4 ujutro, a inače se dižem kad čujem da je kćer otišla u školu. Ona je ujutro mrzovoljnija od mene i ne smijemo se sresti - rekla je iskreno pjevačica priznavši da nije prespavala nikada ništa važno, jer se u njezinom poslu sve događa navečer i noću.

- Nisam jutarnji tip. Nikad se ne budim prije alarma i uvijek se šokiram tom očajnom zvuku-  rekla je Vanna te priznala da se ona i kćer Jana ujutro izbjegavaju.

- Ako je prekooceanski let dižem se i u 4 ujutro, a inače se dižem kad čujem da je kćer otišla u školu. Ona je ujutro mrzovoljnija od mene i ne smijemo se sresti’, rekla je iskreno pjevačica priznavši da nije prespavala nikada ništa važno, jer se u njezinom poslu sve događa navečer i noću. Povod otkrivanju Vanninih jutarnjih navika bilo je njezino gostovanje u emisiji Dalibor Petko Show na CMC televiziji, u kojoj se pojavila kao gošća grupi Buđenje. ‘Volim ih jer nisu kalkulanti i to što rade, rade iskreno’, rekla je.

Osim nje, u showu su gostovali i Hus i Brk iz Parnog valjka, kazavši da ne traže Akiju zamjenu, da još nisu odlučili tko će im se pridružiti na rođendanskom koncertu Antene te kako je moguće da to bude i netko od voditelja.

‘Zasvirat ćemo u znak zahvale za podršku, a s nama će biti netko od prijatelja banda’, rekao je Hus kazavši i da se Aki dobro oporavlja, ali da neće još neko vrijeme na pozornicu.

Gosti Buđenju bili su i Pavel, Bang Bang, Tomo In Der Muhlen, Lea Mijatović te mlade snage DJ Lorenzo i David Magdić, koji su premijerno izveli pjesmu „Osjećam laž“.

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bljak007
13:01 15.05.2018.

Noćna ptica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije