Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vanna otkrila zašto ujutro izbjegava kćer

- Ako je prekooceanski let dižem se i u 4 ujutro, a inače se dižem kad čujem da je kćer otišla u školu. Ona je ujutro mrzovoljnija od mene i ne smijemo se sresti - rekla je iskreno pjevačica priznavši da nije prespavala nikada ništa važno, jer se u njezinom poslu sve događa navečer i noću.
15. svibnja 2018. u 12:21 3 komentara 4919 prikaza
Zagreb: Ivana Vrdoljak Vanna pobjednica je 65. Zagrebačkog festivala
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

- Nisam jutarnji tip. Nikad se ne budim prije alarma i uvijek se šokiram tom očajnom zvuku-  rekla je Vanna te priznala da se ona i kćer Jana ujutro izbjegavaju.

Vanna SEMIOTIKA Vanna: Prijatelji me ne zezaju zato jer spavam s djedom

- Ako je prekooceanski let dižem se i u 4 ujutro, a inače se dižem kad čujem da je kćer otišla u školu. Ona je ujutro mrzovoljnija od mene i ne smijemo se sresti’, rekla je iskreno pjevačica priznavši da nije prespavala nikada ništa važno, jer se u njezinom poslu sve događa navečer i noću. Povod otkrivanju Vanninih jutarnjih navika bilo je njezino gostovanje u emisiji Dalibor Petko Show na CMC televiziji, u kojoj se pojavila kao gošća grupi Buđenje. ‘Volim ih jer nisu kalkulanti i to što rade, rade iskreno’, rekla je.

Osim nje, u showu su gostovali i Hus i Brk iz Parnog valjka, kazavši da ne traže Akiju zamjenu, da još nisu odlučili tko će im se pridružiti na rođendanskom koncertu Antene te kako je moguće da to bude i netko od voditelja.

‘Zasvirat ćemo u znak zahvale za podršku, a s nama će biti netko od prijatelja banda’, rekao je Hus kazavši i da se Aki dobro oporavlja, ali da neće još neko vrijeme na pozornicu.

Gosti Buđenju bili su i Pavel, Bang Bang, Tomo In Der Muhlen, Lea Mijatović te mlade snage DJ Lorenzo i David Magdić, koji su premijerno izveli pjesmu „Osjećam laž“.

Zagreb: Ivana Vrdoljak Vanna pobjednica je 65. Zagrebačkog festivala 'Najbolji ljudi' Pobjednica 65. Zagrebačkog festivala je Vanna: 'Ponosna sam' GLAZBENI SPEKTAKL Vanna: Bocelli je divan, a iako je klasičar, cijeni pop vanna INTERVJU Vanna: Ljubomorna sam na one koji jedu, a ne debljaju se
Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas