Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Vanna: Ljubomorna sam na one koji jedu, a ne debljaju se

vanna
20.04.2016.
u 13:02

– Snagu glazbe osjećate, bez obzira na kvalitetu vaše interpretacije ili poznavanja nota. I zato svima poručujem: pjevajte, svirajte ako vas to veseli, ma kako zvučali, jer onaj koncert koji ste si priuštili ispod tuša u vašoj kupaonici samo je vaš i nitko vam ga ne može osporiti! – istaknula je naša maestralna pjevačica Vanna u intervjuu za novi broj magazina Moje zdravlje.

Pitali smo je i kako se održava u zdravoj formi jer mnogi je hvale da s godinama izgleda sve bolje, a takav kompliment uputila joj je i naša ekipa!
– Hvala, rado prihvaćam takve komentare, a moram priznati kako i sama primjećujem da mi ove “konkretne” godine solidno stoje. Pridržavam se izvođenja nekoliko vježbica za razgibavanje, napravim “plank” vježbu u trajanju od minute i to je to.

Kada vidim da mi neka od starih haljina zapinje oko bokova, hitno se bacam na dijetu i nakon tjedan dana nervoze zbog gladi sa zadovoljstvom ustanovim da sam izgubila tih pola kilograma koji me je smetao – kaže Vanna i dodaje: – Teško mi je održavati liniju i ljubomorna sam na one koji jedu, a ne debljaju se. Godinama nisam pojela palačinke, kolače koje pečem jedva probam, izbjegavam tijesto, krumpire i kruh, trpam se salatama, ribom i bijelim mesom. Na to sve dodajte činjenicu da televizija vizualno dodaje barem pet kilograma i eto vas u začaranom krugu.

Fizički izgled zaista nije presudan, ali je za moj posao ipak dosta važan. Iako, trudila bih se korektno izgledati i da nisam pjevačica. Mislim da je to dobro za samopouzdanje. Ugodan je osjećaj dobro izgledati u haljini koja vam se sviđa na vješalici.

U novom broju magazina Moje zdravlje, koji izlazi u subotu 23. travnja, pročitajte i koje beauty tretmane voli, kako imati zdrave životne stavove te kako održava glasnice u top formi!

A i ovaj put smo za čitatelje pripremili darove. U subotu u paketu s Večernjim listom na dar dobivate knjigu Vodič za život s dijabetesom te Zdrava i fit u trudnoći + DVD Pilates za trudnice. Stoga požurite jer količine su ograničene. Paket pronađite na svim kioscima za samo 12 kuna.

Moje zdravlje brine se i za zdrav doručak, stoga vas u samostalnom izdanju magazina čeka Superfoods zobena kaša od jabuke, cimeta i chia sjemenki.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
Jose Oklahoma
21:30 20.04.2016.

Kako ti nije neugodno da kao žena od 45 godina dopuštaš da fotošopom o tebi lansiraju takvu vizualnu laž?

GA
gazda
22:52 20.04.2016.

eh da ona zna kakva je to pokora ne bi bila ljubomorna

WA
wannabenovinari
09:41 21.04.2016.

Vanna se treba ugledati na Andreu Andrassy i nastaviti normalno jesti, a medijima davati fotke iz 20-tih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije