Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
joker

Vanja je morao pogađati! Biste li vi znali odgovoriti točno na pitanje o neobičnoj skladbi Johna Cagea?

Foto: Nova TV
1/6
05.04.2024.
u 19:00

Iako je riskirao i nije znao dogovor na posljednje pitanje, nego je samo pogađao, točno je odgovorio: Koliko sekundi traje glasovita skladba Johna Cagea u kojoj kompletan orkestar mora sjediti u tišini tijekom njenog unaprijed određenog trajanja zbog čega je neki glazbeni kritičari nazivaju 'apsolutnom nulom'? A) 250 sekundi B) 273 sekunde C) 288 sekundi D) 300 sekundi Vanja je priznao da ne zna odgovor na ovo pitanje, pa je pogađao

Studentu Vanji Bertoviću sreća je pružila ruku tek na posljednja tri pitanja, pa je iznos koji se spustio gotovo do nule uspio podići na 1.000 eura koje je iz ''Jokera'' ponio kući. Iako je riskirao i nije znao dogovor na posljednje pitanje, nego je samo pogađao, točno je odgovorio: Koliko sekundi traje glasovita skladba Johna Cagea u kojoj kompletan orkestar mora sjediti u tišini tijekom njenog unaprijed određenog trajanja zbog čega je neki glazbeni kritičari nazivaju 'apsolutnom nulom'? A) 250 sekundi B) 273 sekunde C) 288 sekundi D) 300 sekundi Vanja je priznao da ne zna odgovor na ovo pitanje, pa je pogađao da se točan odgovor skriva iza opcije B i pogodio.

VEZANI ČLANCI:

Jokere je istrošio do petog pitanja, pa je na šestom zvao u pomoć pratnju, svog prijatelja Vladimira. On mu je sistemom eliminacije pomogao da točno odgovori na pitanje: Popularni talijanski motor Vespa duguje svoje ime jednoj životinji. Kojoj? A) lisica B) lastavica C) lasica D) osa Točan odgovor na ovo pitanje je osa. Vladimir mu je pomogao da točno odgovori i na pitanje iz područja mode: Kako se imenom zove osnivač danas kontroverznog modnog brenda Balenciaga, nazvana po njegovom prezimenu? A) Cristobal B) Manuel C) Carlos D) Miguel Vladimir je predložio odgovor A koji je, pokazalo se, točan.

Kakva pitanja očekuju natjecatelje sljedećeg tjedna, ne propustite doznati u novim epizodama ''Jokera''.

VIDEO Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije