Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijoleta iz 'života na vagi'

Vijoleta je u show ušla sa 120 kg, a evo kako izgleda nakon što je skinula više od 40 kg

Foto: RTL/Screenshot
1/13
15.10.2023.
u 20:00

Vijoleta Taleski ovaj put je objavila fotografiju na kojoj se vidi da i dalje pazi na liniju, ali i da još uvijek preferira glamur i uređivanje, pa je pokazala kako se našminkala.

Vijoleta Taleski, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti na društvenim mrežama. Zagrepčanka je u show ušla sa 120,9 kilograma, dok je u finalnoj emisiji imala 76.4 kg. I nakon finala nastavila je raditi na svom izgledu, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je poprilično dotjerana.

Tako je i ovaj put objavila fotografiju na kojoj se vidi da i dalje pazi na liniju, ali i da još uvijek preferira glamur i uređivanje, pa je pokazala kako se našminkala. 

 

Inače, nakon izlaska iz showa otkrila je da joj se život potpuno promijenio. 

"Moj život se puno promijenio na bolje. Ljudi i dalje dolaze, javljaju se, posla imam...i sve bih ponovila!" kazala je za RTL tada, te objasnila da joj kilaža varira.  

VEZANI ČLANCI:

"Što se tiče vage onako kako sam rekla, malo sam gore, malo dolje, ali nisam još prešla onu svoju granicu, imam oko 80 kilograma" naglasila je tada.  

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

Inače, Vijoleta je u showu 'Život na vagi'  izgubila nešto više od 44 kg. U finalnoj emisiji sve je oduševila kada se pojavila u dugačkoj haljini otvorenih ramena. No, čak i nakon showa nije stala s transformacijom te je prije nekoliko mjeseci na Instagramu otkrila da je  na 49 kilograma manje nego što je imala. Vijoleta nam se javila nakon objave ovog članka, te je kazala kako je prekinula dugogodišnju vezu, te da je sada sama. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 1

DU
Deleted user
23:38 15.10.2023.

Imaš 120 kila. Mučiš se mjesecima strogim dijetama, i skineš na 80. Nakon toga, za par mjeseci sve povratiš, i dodaš još +10 kila. Novi rezultat = 130 kg. Nemoguća misija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije