Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ih se?

Ove zvijezde Big Brothera povukle su se iz javnosti i danas vode potpuno drukčije živote

Foto: RTL
1/5
15.10.2023.
u 09:00

Show je bilo prava senzacija, a brojnih kandidata mnogi se sjećaju i danas. Ipak, dok su neki izgradili karijeru u showbizu, drugi su se povukli iz javnosti i žive potpuno drukčijim životom.

Reality show Big Brother u vrijeme najveće popularnosti prikovao je milijune gledatelja za ekrane, a događaji iz kuće prepričavali su se danima. Show je bilo prava senzacija, a brojnih kandidata mnogi se sjećaju i danas. Ipak, dok su neki izgradili karijeru u showbizu, drugi su se povukli iz javnosti i žive potpuno drukčijim životom

Foto: Facebook

Ivana Mitrovića javnost je upoznala u sezoni Big Brothera koja je emitirana 2008. godine i  snimana na Tajlandu. Ponajviše su ga mnogi zapamtili pod nadimkom Mrkvica, ali i po ljubavnoj vezi sa sustanarkom Rinom Dehni.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Mitrović je potpuno promijenio izgled nakon izlaska iz showa, nabildao se, pustio kosu i bradu. Godine 2018. postao je tata. Njegova kćerkica Mari rodila se u Zagrebu, u Petrovoj bolnici, a ponosni otac za medije je izjavio:  – Osjećam se divno, uzbuđeno, super! – te dodao kako se djevojčica zove Mari, što znači istina. 

Rina Dehni, s kojom je Mitrović imao strastvenu aferu u showu, postala je zvijezda nakon sezone u kojoj je sudjelovala. Brzo su krenule ponude i za neke druge emisije, a skinula se iza Playboy.

VEZANI ČLANCI:

 

 

– Ovim sam ostvarila djevojačke snove. Mislim da svaka druga žena sanja o tome da bude na naslovnici Playboya – rekla je tada. Snimila je show ''Rinin tajni dnevnik'', no kod publike i kritike nije dobro prošla, a u ''Mijenjam ženu'' ribala je zahode u halterima i čistila svinjac. No, nakon što se pojavila u celebrity verziji Big Brothera, malo se zna o njenu privatnom životu, a društvene mreže ne koristi. 

Foto: RTL

Godine 2006. u tom showu pojavila se i vatrena Kubanka Yameisy Sanchez Hernandez. Fanovi Big Brothera zapamtili su je po simpatičnom izgovoru hrvatskog jezika. Za razliku od drugih natjecatelja, Hernandez se više nikada nije pojavila pred kamerama te se Kubanka brzo vratila skromnom i povučenom životu. Društvenim se mrežama ne koristi, a šuška se da se preselila u Veliku Goricu gdje je svojedobno radila u kineskim trgovinama. 

Foto: RTL

VIDEO Aleksandra Prijović prisjetila se teškog djetinjstva: 'Jednog dana će te se hvaliti da ste išli sa mnom u školu'

Komentara 4

MI
minolta
23:01 16.10.2023.

zapravo ta prva sezona je bila sa normalnim mladim ljudima. sve poslije je bilo forsiranje, i nekakvi bezveze ljudi. bb je zapravo bezvezarija i zatupljivanje omladine. kad se sjetim da u večernjem terminu nisi mogao pogledati film na RTL hehe. hrt majka još uvijek unatoč svemu, jedna "A strana" vrijedi više od svega kod konkurencije.

BO
BoljiSvijet
14:57 15.10.2023.

Sorry, ali gdi je 2006 i 2008..pa onda sam imao 6 i 8 god i ničeg se toga ni ne sjećam..ima možda koja vijest iz davne 2015 i 2016??

MA
marsovka
11:59 15.10.2023.

Ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije