Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazila je na svaki detalj

Trideset godina mlađa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere: 'Predivno, bravo za mamu'

Beograd: Frano Lasić sa suprugom stigao na dodjelu nagrada Naxi zvezda
Foto: Mateja Stanisavljevic
1/13
03.12.2022.
u 16:40

Milena Lasić podijelila je dio slavljeničke atmosfere s rođendana sina Nikolasa. -Sine, sretan ti rođendan! Torta i dekoracija by Milena Lasić. Zadovoljstvo je pripremati dekoraciju i iznenađenja za svoje najdraže!

Supruga glumca Frane Lasića (68), Milena (36) na svom je Instagram profilu podijelila dio slavljeničke atmosfere. Naime, njihov sinčić Nikolas proslavio je drugi rođendan, a Milena se pohvalila uređenjem prostora i tortom koju je napravila.

-Sine, sretan ti rođendan! Torta i dekoracija by Milena Lasić. Zadovoljstvo je pripremati dekoraciju i iznenađenja za svoje najdraže! Nijedna naručena torta me ne bi ovako razveselila kao ova koju sam radila i smišljala, a mislim da se na taj način i kod djece usadi jedan lijep odnos prema životnim radostima! Nije sve u novcu, puno toga je u ljubavi i trudu- napisala je Milena uz objavu, a ubrzo su se nanizale brojne čestitke pratitelja.

''Torta izgleda bajkovito'', ''Divan dan i divna dekoracija'', ''Wow, predivno'', ''Sretan rođendan'', ''Bravo za mamu'', ''Čestitke'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Frano je prije sedam godina oženio Milenu, što mu je što mu je četvrti brak. Prvi brak sklopio je Majom Nikšić, s kojom je dobio sina Janka, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put oženio se s Ljiljanom iz Beograda i taj brak bio je jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga bila mu je Živa Stupnik, s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu. S tri desetljeća mlađom Milenom prije dvije godine dobio je sina Nikolasa.

-Može se uspjeti. Dogovaramo se sve. Tu nema izbora. Ovdje nemam glavnu ulogu pa se može sve stići. Nije problem. Problem bi bio da imam glavnu ulogu. To bi značilo da sam svaki dan na snimanju od jutra do večeri- rekao je Lasić za Blic. Rekao je i kako je beba bila logičan slijed njegove veze sa suprugom Milenom koju obožava i rekao je da se rođenjem sina i on osjeća kao da se opet rodio.

-Sretan sam i to mi daje snagu. Veseli me situacija s malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako se smije, to je predivno, a i sin me pomladio- rekao je glumac.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

Komentara 3

NE
Neon
20:52 03.12.2022.

Pa punoljetni su oboje. I ne treba im nitko govoriti smiju li biti skupa ili ne.

DI
Diesel
18:33 03.12.2022.

Bas ljepo, neka je sa srecom.

Avatar MinerVlado
MinerVlado
17:40 03.12.2022.

30 godina stariji od nje! Što je previše previše! Nije normalno da ga dragi bog gleda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije