Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU DIJETE

Treća sreća? Poznata glumica udaje se osam mjeseci nakon razvoda

Michelle Williams
Foto: Reuters
1/3
31.12.2019.
u 15:48

Glumica koja ima čak četiri nominacije za Oscara prije samo osam mjeseci razvela se od drugog supruga Phila Elveruma, a sad je očekuje brak s Thomasom Kailom, redateljem koji je osvojio nagradu Tony za mjuzikl "Hamilton".

Poznata glumica Michelle Williams uskoro će treći puta reći sudbonosno da. Glumica koja ima čak četiri nominacije za Oscara prije samo osam mjeseci razvela se od drugog supruga Phila Elveruma, a sad je očekuje brak s Thomasom Kailom, redateljem koji je osvojio nagradu Tony za mjuzikl "Hamilton".

Izvor je za People potvrdio i kako par čeka dijete, a zanimljivo je da ih je spojila Michellina kći Mathilda koju je dobila u braku s pokojnim Oskarovcem Heathom Ledgerom. 

Inače, Kail je režirao i seriju "Fosse/Verdon" u kojoj je Williams glumila glavnu ulogu, za koju je nagrađena Emmyjem. Par je nedavno viđen u Londonu, gdje Williams snima film "Venom 2". Osim u šetnji glavnim gradom Ujedinjenog kraljevstva, viđeni su i u trgovinu dječjom odjećom, gdje je Michelle kupovala dječju odjeću. 

Ključne riječi

Komentara 2

UH
uhljebčina
16:45 31.12.2019.

za tu poznatu glumicu - nikad čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije