Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Totalni preokret: Doris prvi put u sezoni promijenila pravila natjecanja!

Foto: RTL
1/4
09.11.2017.
u 14:48

Iznenadna promjena dovela je do različitih reakcija natjecatelja – jedni su plakali, a drugi slavili plesom i smijehom!

Dva natjecateljska para iz showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' cijelu noć nisu spavala zbog priprema za novi kuhoboj iz kojeg će jedan od njih zauvijek otići kući. No voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ima iznenađenje za njih!

Vođe timova „Čili papričice“ i „Jaje na oko“ su još u srijedu navečer izabrali dva para koja, prema njihovom mišljenju, moraju u kuhoboj. Tako u taj mrski kulinarski dvoboj ulaze Tihana i Nikola te Anto i Antonio, ekipa koja se u deset tjedana kuhanja na setu showa toliko sprijateljila, da će im biti teško večeras se oprostiti jedni od drugih, ali i od showa.

Međutim, žiri i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica imali su nešto drugo na umu…

- Drago mi je da ste se svi lijepo pripremili i dobro razmislili što ćete kuhati u ovom dvoboju. No sad slijedi iznenađenje… Rekli smo vam da ćemo vas ponekad kažnjavati, iznenađivati, nagrađivati, oduzimati bodove, ali i poklanjati. S obzirom da ste vas šestero ovako daleko dogurali, smatramo da možete podnijeti još jedno naše iznenađenje!“, reći će Doris natjecateljima, dodajući kako će se večeras svi parovi primiti kuhače i štednjaka. Ta je iznenadna promjena dovela do različitih reakcija natjecatelja – jedni su plakali, a drugi slavili plesom i smijehom!

Čime je Doris iznenadila kuhare amatere? Zašto danas kuhaju svi natjecatelji? I tko će ispasti iz showa? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja doznat ćemo u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije