Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Tko je lijepa Antica koja je osvojila srce Zorana Mamića

Naslovnica
Foto: VL
1/2
08.10.2016.
u 00:01

Antica Filipović Grčić navodno je nova ljubav nogometnog trenera i razlog zbog kojeg je nakon dvije godine braka ostavio Anu Šikić

Nakon što je medije preplavila vijest o razvodu nogometnog trenera Zorana Mamića i njegove druge supruge, 39-godišnje ekonomistice iz Rijeke Ane Šikić, vrlo se brzo doznalo i za njegovu novu djevojku. Naime, prema tvrdnjama iznesenim u RTL-ovoj emisiji “Sve u šest”, 45-godišnji Zoran, koji je zbog posla otišao u Saudijsku Arabiju, sada ljubi dvadeset godina mlađu manekenku Anticu Filipović Grčić.

Navodno je ona jedan od najvažnijih razloga zašto je Zoran nakon nešto više od dvije godine braka predao zahtjev za razvod od Ane. Mlada Šibenčanka, koja ima sinjske korijene po očevoj strani i posljednjih je godina živjela u Zagrebu, već se, piše se, preselila Zoranu na Arapski poluotok. Njegovi prijatelji pak otkrivaju da Antica nije Zorana osvojila samo izgledom nego i dobrim smislom za humor.

Atraktivna brineta, visoka 178 centimetara, plasirala se prije četiri godine u izbor 25 najzgodnijih žena u regiji na natjecanju Gentleman’s Choice, a ljepotu je pokazala i u veljači ove godine, kada je s manekenkama Vedranom Linardić i Lorenom Kovač zablistala ispred fotoaparata poznatog fotografa Šime Eškinje na snimanju kampanje za vjenčanice izraelskog brenda Berta. Prije pet godina pohađala je studij ekonomije i menadžmenta na Veleučilištu Vern te istaknula kako joj je obrazovanje prioritet.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote ili u našem e-izdanju.

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Veliki specijal o 25 godina neovisne Hrvatske

>>Registrirano 500 beskućnika, a ima ih nekoliko tisuća

>>Dva ministarstva manje: U novoj Vladi bit će 18 ministara

>>Branitelji i stradalnici: Ništa od susreta sa srpskim veteranima!

Foto: VLm

Komentara 5

CI
cika123
21:22 07.10.2016.

Hahahaaaa osvojila ga humorom. Očito se cijelo vrijeme smijala kako ga je smotala.😃😃😃

SA
sargu123
23:55 07.10.2016.

I ta će dobit nogu za par mjeseci, prije toga nekoliko šamara i poneki prstenčić za ispriku, kao! Fuj!

BA
barbika1
22:21 07.10.2016.

osvojila je ona jada svoga ona prodaje svoje tijelo za lovu.fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije