Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u varaždinu

Tin Jedvaj objavio dosad neviđene fotografije s vjenčanja s Dinom Dragijom, par se glupirao u automobilu

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/13
20.06.2022.
u 13:58

"Službeno moj ride or die", napisao je pokraj zajedničkih fotografija sa svadbe koja se održala prije nešto više od tjedan dana u Varaždinu

Nogometaš Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija prije nešto više od tjedan dana vjenčali su se u Varaždinu. Na svojim društvenim mrežama Tin je podijelio nekoliko dosad neviđenih fotografija s vjenčanja. Među fotografijama su i one iz automobila, kao i fotografije na kojima si stavljaju prstenje. Na jednoj fotografiji iz automobila par je pokazao i kako su radili razne face: Dina je plazila jezik, a Tin je napravio grimasu. "Službeno moj ride or die", napisao je pokraj zajedničkih fotografija sa svadbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

Inače, paru je u crkvi pjevala Zsa Zsa, a prvi ples zaplesali su na baladu Eda Sheerana "Perfect". Goste u sali zabavljali su grupa Lexington i glazbenik Saša Matić. Nakon svadbe Dina je sa svojim pratiteljima podijelila djelić atmosfere raskošne zabave. Pokazala je da su imali bijelu tortu koja je bila ukrašena ružama i imala čak sedam katova, a prije rezanja gosti su uživali u spektakularnom vatrometu. Veliko postolje na kojem se nalazila torta bila je na kraju dugačke piste oko koje su bili poredani buketi.

Dina je nosila jednostavnu vjenčanicu bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava te nastavila u obliku sirena-kroja. Kuma joj je bila Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića.

Podsjetimo, lijepu Dinu šira javnost zna kao curu nogometaša, a ona je i studentica na prestižnom Sveučilištu u Londonu, gdje je nastavila školovanje nakon što je diplomirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. Prije toga okušala se u manekenstvu, a na Instagramu s pratiteljima često dijeli fotografije svoje i Tinove svakodnevice. Dodajmo da je par godinama u sretnoj vezi, a za njihovu vezu doznalo se tek 2016. godine kad je Izabel Kovačić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije