Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Srpski mediji o drami u Čolinom domu: Iz sefa mu nestalo 20 tisuća eura, iznenadio se tko je počinitelj

Zdravko Čolić
Foto: Promo
1/12
20.06.2022.
u 09:45

Srpski mediji navode kako je novac iz sefa uzela njegova kći Una kako bi dečku kupila automobil. Čim je uzela novac, otišli su u salon automobila, gdje su pogledali modele. Na sreću, onaj koji im se svidio bio dostupan, pa su im prodavači, koji su bili sumnjičavi otkud takvim mladim ljudima novac za nove automobile, rekli da moraju pričekati

Jedan od najomiljenijih regionalnih pjevača Zdravko Čolić prije nekoliko mjeseci prema pisanju srpskih medija pozvao je policiju kada je primijetio da mu iz sefa nedostaje 20 tisuća eura. Kako piše Kurir, pjevač je nakon toga navodno otkrio kako je novac iz sefa uzela njegova kći Una da bi dečku kupila automobil. 

Čim je uzela novac, otišli su u salon automobila, gdje su pogledali modele. Na sreću, onaj koji im se svidio nije bio dostupan, pa su im prodavači, koji su bili sumnjičavi otkud takvim mladim ljudima novac za nove automobile, rekli da moraju pričekati. Čola je u međuvremenu primijetio, navode srpski portali, da mu nedostaje mnogo novca iz sefa, zbog čega je pozvao policiju koja je ubrzo stigla u njihovu obiteljsku kuću. Supruga Aleksandra obavijestila je i svoje kćeri, koje nisu bile kod kuće, te im rekla da imaju problem i da su pokradene te da su službenici tu.

Kada je Una to čula, bila je zbunjena i odmah je došla u obiteljsku vilu, gdje je sve priznala. Djevojka je, kazao je izvor za Kurir, zaplakala i otkrila da je tajno uzela novac, a potom priznala i zašto. Ispričala se roditeljima što im je pripremila tako neugodnu situaciju i što su morali zvati policiju, pa je vratila novac. I Čola i njegova supruga ostali su iznenađeni njezinim priznanjem, tim više što nikad nije bila problematična. No, nisu se naljutili na nju, već su joj rekli da to nije u redu te da prema njima uvijek treba biti iskrena. Novinari Kurira pokušali su dobiti komentar od Čolića, no bio je nedostupan. 

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da' 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Mudlin
Mudlin
11:02 20.06.2022.

Jel ima tu i tamo koja vijest i iz civilizacije, ili se samo objavljuju iz zapadne turske? Uz plaću u Hrvatskim kunama.

Avatar majkuvam
majkuvam
11:00 20.06.2022.

Dobro,sada kada smo saznali ovu bitnu vijest,da li trenutno pada kiša u Londonu?

Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:59 20.06.2022.

Novinari Kurira pokušali su dobiti komentar.. Kakva drama, molim vas da nas ne ostavljate u neizvjesnosti! Što je bilo dalje s tim eurima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije