Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li je prepoznali?

Marijana Puljak pokazala kako je izgledala u crnoj mini haljini prije 33 godine: 'Kao da je jučer bilo'

Zagreb: Vujčić i Švaljek dali izjave nakon sjednice Odbora za financije i državni proračun
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
10.02.2022.
u 12:13

Marijana je iz arhive iskopala i objavila fotografije nastale prije točno 33 godine koje su nastale tijekom njezine maturalne večere.

 Marijana Puljak (50), saborska zastupnica Centra te supruga splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, svoje je pratitelje na društvenim mrežama iznenadila posljednjom objavom. Naime, Marijana je iz arhive iskopala i objavila fotografije nastale prije točno 33 godine koje su nastale tijekom njezine maturalne večere. 

- Na današnji dan. Maturalni ples u hotelu Marjan, MIOC 1989. Kao da je jučer bilo -  napisala je Puljak uz fotografije koja je za tu prigodu imala crnu haljinu do koljena i crne štikle, a cijelu je kombinaciju podigla upečatljivim crvenim naušnicama. U komentarima je otkrila i da je haljinu naručila iz jednog njemačkog kataloga. 

Supružnici Puljak na društvenim mrežama s vremena na vrijeme podijele i neke obiteljske fotografije. Njihova ljubav planula je dok su studirali na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje na kojem je Ivica kasnije počeo raditi i kao profesor. 

Marijana je završila računarstvo, a isti studij završio je i njezin suprug i to kao najbolji student Sveučilišta u Splitu. U braku su dobili i  troje djece - kćeri Emu i Ivu te sina Tomu.

U rujnu prošle godine proslavili su 26. godišnjicu braka, a tom prilikom Ivica je mnoge ganuo emotivnom objavom posvećenoj supruzi. - Postoje teški i tužni dani u životu, koji vas podsjete na zaista važne stvari. Istovremeno su ti dani slučajno i obljetnice. Danas je 26 godina našeg braka. Ljubav, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje, sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku. Nastavlja se … - napisao je tada Puljak. 

VIDEO pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kastanjer2
kastanjer2
12:43 10.02.2022.

Ali ovo je dobro "Postoje teški i tužni dani u životu,.... Danas je 26 godina našeg braka."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije