Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI KVIZ

HRT večeras neće emitirati 'Milijunaša', doznali smo što se dogodilo

Tko želi biti milijunaš?
Foto: HRT
1/5
10.02.2022.
u 13:32

– Tarik je morao u samoizolaciju pa prošli tjedan, kad je snimanje bilo planirano, nismo mogli snimati. Planiramo snimati sljedeći tjedan od srijede pa bismo za četvrtak 17. veljače trebali imati emisiju ako sve bude po planu – kazao nam je Igor Grković, urednik kviza "Tko želi biti milijunaš?

Obožavatelji HRT-ova kviza "Tko želi biti milijunaš?" neugodno su se iznenadili kada su danas u programu umjesto novog izdanja kviza vidjeli reprizu dokumentarca "U Černobilu s Benom Fogleom". Ne radi se ni o kakvoj obljetnici katastrofe nuklearne elektrane, nego je razlog neemitiranja viša sila budući da je voditelj Tarik Filipović prošlog tjedna završio u samoizolaciji. 

– Tarik je morao u samoizolaciju pa prošli tjedan, kad je snimanje bilo planirano, nismo mogli snimati. Planiramo snimati sljedeći tjedan od srijede pa bismo za četvrtak, 17. veljače, trebali imati emisiju, ako sve bude po planu – kazao nam je Igor Grković, urednik kviza "Tko želi biti milijunaš?".

Podsjetimo, u prošloj emisiji najviši iznos, 125.000 kuna, osvojio je 21-godišnji Zagrepčanin Marin Knežević. Marin je odustao na visokom 13. pitanju, dok je njegova prethodnica, Martina Tomić iz Metkovića, ponudila netočan odgovor na pitanju za 8000 kuna. Posljednji ovotjedni natjecatelj, Igor Ilić Balen iz Zagreba, zasad ima osvojeni iznos prvoga praga i sva tri džokera na raspolaganju.

Za iznos od 125.000 kuna tražilo se pak ime države koja, kao domaćin Ljetnih OI, nije osvojila nijednu zlatnu medalju. Nizozemska, Finska, Kanada ili Južna Koreja, upitao je znalce odnosno Ivana, koji mu je pomogao rekavši kako je posrijedi Kanada. Naime, Kanada je godine 1976., za vrijeme održavanja Ljetnih OI u Montrealu, osvojila pet srebrnih, šest brončanih no nijednu zlatnu medalju. Odustajanjem na 13. pitanju Marin je stolac prepustio sljedećem natjecatelju.

Naime, nije znao je li Michael Caine, Anthony Hopkins, Gene Hackman ili Dustin Hoffman svoje umjetničko prezime odabrao ugledavši iz telefonske govornice reklamu za film legendarnog Humphreyja Bogarta. Mora li se odlučiti za jedno od prezimena glumačkih velikana, opredijelio bi se, kaže, za Hopkinsovo. No, svoje umjetničko prezime, vidjevši reklamu za ratnu dramu ''Pobuna na brodu Caine'', s Bogartom na čelu glumačkog ansambla, odabrao je – Michael Caine.

– Mogli ste malo razmisliti, po mojemu mišljenju ovo je bilo poklon-pitanje – poručio mu je voditelj Tarik Filipović. 

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 



 

Komentara 14

Avatar southman
southman
13:36 10.02.2022.

Nastavite tako i narednih četvrtaka.

BL
BlokiraniVL
14:56 10.02.2022.

A što nema drugih voditelja da čitaju pitanja? Barbara ili Doris su o.k voditeljice,bez problema moga ga mjenjeti

MO
modovisisajteMaraschino
14:14 10.02.2022.

može i nedjeljom u 14

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije