Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Tarik ove godine prezenter: Cijenim svoje Ruže jer su došle kao glas naroda

Tarik Filipović
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
01.03.2015.
u 12:25

Četverostruki dobitnik Ruže za TV osobu godine bit će prezenter na svečanoj dodjeli Večernjakove ruže 20. ožujka u HNK, a ako baka i djed budu čuvali unuke, pratnja će mu biti supruga Lejla

– Četiri osvojene Večernjakove ruže strašno mi puno znače jer dobitnike bira publika. U žirije dosta često sumnjam, ali u glas naroda nikad se ne sumnja. Ruže čuvam u dnevnoj sobi. Svaka nagrada, bilo za glumca ili voditelja, čini me sretnim i ponosnim jer je potvrda da si u svom poslu ostavio traga – govori glumac i voditelj Tarik Filipović. Četverostruki dobitnik Ruže za TV osobu godine bit će prezenter na svečanoj dodjeli Večernjakove ruže 20. ožujka u HNK, a ako baka i djed budu čuvali unuke, pratnja će mu biti supruga Lejla.

– Ona je jednu Ružu i preuzela u moje ime kad ljudi još nisu znali da smo uopće u vezi. Tu večer imao sam predstavu pa nisam mogao na vrijeme stići na dodjelu, a Lejla je sjedila u publici s mojom urednicom Majom Jurković. Kad su pročitali moje ime, gospođa Jurković rekla je Lejli: “Odi, odi ti po nagradu”. Lejla se sva u šoku popela na pozornicu. To je ispalo simpatično jer je bilo i vrijeme da se zna za nas. Poslije predstave došao sam na dodjelu i proslavio nagradu – sa smiješkom se sjeća Tarik kojemu je do ljeta radni raspored dupkom pun. U matičnom Satiričkom kazalištu Kerempuh igra u četiri predstave “Ne igraj na Engleze”, “Buba u uhu”, “Spektakluk” i “Živio Harms! Čuda postoje”, radi novu predstavu, priprema kviz s Joškom Lokasom, uskoro bi se trebalo upaliti i zeleno svjetlo za dugo čekano snimanje serije “Markov trg”, a na proljeće bi trebao početi i snimati film u Beogradu. Gostuje i u seriji Nove TV “Lud, zbunjen, normalan”, a punom parom snima i HTV-ov kviz “Potjera”.

– I u televizijskom djelu posla još uvijek beskrajno uživam, nadam se da se to vidi i da publika to voli i cijeni – ističe Filipović.

>>Atraktivan nastup slovenskih akrobata i obračun sa sivilom

>>Marko Tomšić: Na Radiju 101 počeo sam kao tehničar, a onda sam mogao birati – ili biti spiker ili na cestu

Komentara 2

DZ
dz80
16:26 01.03.2015.

on je super voditelj i glumac...nadam se da je i ko covjek ok

DU
Deleted user
13:04 01.03.2015.

hr je jadna i smisna..jer sve uvozi pa i ovakve..tarike..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije